Alexandra Ulesan este urmãtoarea Claudia Schiffer

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alexandra Ulesan
Alexandra Ulesan

Sãptãmâna aceasta a avut loc finala concursului naţional "Next Generation Models" la care au participat 10 modele. Concursul a fost prezentat de Geanina Corondan, care a avut şi un scut moment musical.

Au

Titlul de "Cel mai bun tânãr model al anului 2009" a fost câştigat de Alexandra Ulesan, în vârstã de 13 ani, elevã în clasa a VII-a. Philippe Papadopoulus reprezentat al agenţiei Marylin Paris şi New York a declarat cã Alexandra va fi urmãtoarea Claudia Schiffer.

Locurile doi şi trei a fost câştigate de Alexandra Tibulca şi Adriana Scurtu, iar premiul special "Adrian Oianu" a fost câştigat de Alina G.
Câştigãtoarele concursului "Next Generation Models" au încheiat contracte cu agenţiile partenere din Milano, Paris şi New York.

Campania de scouting a fost realizatã în cele mai importante oraşe din ţarã: Suceava, Piatra Neamţ, Ploieşti, Constanţa, Bistriţa, Târgu Mureş, Sibiu, Braşov, Timişoara, Cluj, Bucureşti şi Republica Moldova. La fiecare preselecţie au venit în jur de 70-100 de participante, iar în finalã au intrat 10 modele.

Vezi GALERIE FOTO pe adevarul.es

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite