"Povestea" Iris

0
Publicat:
Ultima actualizare:
.
.

Trupa Iris a susţinut aseară un concert intitulat „Poveste de Crăciun“, la Teatrul Naţional din Bucureşti.

Spectacolul a început la puţin timp după ora 19.00 şi a debutat cu o poveste care i-a avut ca protagonişti pe Costin Rădoacă, regizorul spectacolului, şi pe Nicolae Emanuel Adetu, un copil de opt ani. Pe parcursul show-ului, copilul a încercat să-şi convingă prietenul că există miracole de Crăciun, unul dintre acestea fiind chiar Iris. Formaţia a apărut pe scenă într-un decor aranjat sub forma unei case, pe ale cărei coşuri ieşea fum, iar în faţa acesteia erau proiectaţi fulgi de zăpadă.

„Vis pierdut“ pentru Dinică

„Bună seara tuturor“, le-a spus Cristi Minculescu celor aproximativ 1.200 de persoane prezente în sală, iar show-ul a început cu piesa „Lumea toată e a mea“. Au urmat apoi melodii celebre, precum „O iubire albă fără sfârşit“, „Îngerii goi“, „Iris Aeterna“ - melodie dedicată fanilor pentru suportul moral de care au dat dovadă după intervenţia chirurgicală la care a fost supus solistul. Nu au lipsit însă nici melodii precum , „Iris Maxima“ sau „Vis pierdut“, cea din urmă o piesă pe care Cristi Minculescu a dedicat-o celui mai bun prieten Iris, „Gigi“ Dinică, dar şi marilor oameni de cultură care nu mai sunt astăzi printre noi.

După aproximativ două ore, timp în care publicul a cântat alături de Iris, formaţia a revenit, după aplauze îndelungi, pentru un bis, încheind cu „We are the Champions“.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite