5 întrebări pentru o vedetă tv: Oana Zăvoranu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Începând din 9 mai, Oana Zăvoranu va prezenta emisiunea „Pact cu diavoliţa“, difuzată la Kanal D,în fiecare sâmbătă, de la ora 22.30.

1  Au trecut doi ani de  la ultima emisiune pe care ai moderat-o. Cum crezi că va fi revenirea?

Sper că va fi spectaculoasă. Totul se face la momentul potrivit, iar eu am avut răbdarea să aştept un format care să mi se potrivească.

Cred că emisiunea va fi primită cu braţele deschise, mai ales că în ultimii ani am avut confirmarea directă că există un public mult mai numeros care mă place, faţă de cel în graţiile căruia nu am intrat. Audienţele obţinute de mine la diversele emisiuni în care am fost invitată mi-au demonstrat că oamenii mă iubesc şi ştiu să citească printre rânduri...

2 Cum va fi show-ul?

Se va numi „Pact cu diavoliţa“ şi va fi difuzat în fiecare sâmbătă, la Kanal D, în intervalul 22.30-24.00.

Primele două - trei ediţii nu vor fi în direct, fiindcă dorim să le abordăm cu maximă atenţie, să ne obişnuim unii cu alţii. Abia apoi vom intra în regim de live.

3 Ai declarat că nu vei promova în emisiunea ta personaje ca Magda Ciumac, Sexy Brăileanca. Ce fel de invitaţi vei avea?

Ele vor avea acces în emisiune dacă vin şi fac lucruri şocante. Îmi doresc să avem lucruri inedite, în premieră, şi nu vreau ca în emisiunea mea să vină invitaţi care să declare ceea ce au declarat şi în alte emisiuni.

4 Emisiunea ta va avea o concurenţă puternică. Cum crezi că vei atrage publicul?

Prin personalitatea mea. Mizez  pe şarmul şi pe atuurile mele. Nu există doi prezentatori la fel. Fiecare se distinge prin ceva, are admiratorii lui, iar publicul are simpatii şi antipatii. Şi de ce nu, sper să iau şi publicul altora.

5 Până acum nu ai ezitat să vorbeşti despre problemele personale din viaţa ta. Vei păstra exclusivităţile pentru propria emisiune?

În mod cert, voi dezvălui lucruri în premieră la mine în emisiune. Însă nu voi refuza să merg la televiziunile care mi-au fost alături întotdeauna.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite