5 întrebări pentru o vedetă TV: Iuliana Marciuc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Iuliana Marciuc prezintă de luni până joi talk show-ul ,,Miezul Zilei”, între orele 12.00-13.00, la TVR 1.

Eşti o prezenţă familiară la TVR de 18 ani încoace. Care este secretul longevităţii tale în televiziune?

Dragostea cu care fac această meserie, căldura şi sinceritatea cu care mă adresez de fiecare dată telespectatorilor mei, pe care-i consider cei mai buni prieteni.

Emisiunea ta este adresată doamnelor. Care este cel mai interesant lucru spus de un invitat de-al tău despre femei?

Astrologul Radu Ştefănescu a spus la una dintre primele ediţii „Miezul zilei”: „Femeile fac viitorul posibil”. Un fapt interesant, de asemenea, s-a petrecut săptămâna trecută. Am avut-o invitată pentru prima dată în cariera mea de televiziune pe cea despre care Radu a spus că este „cea mai frumoasă femeie”, pentru că frumuseţea vine din interior, celelalte vedete sunt doar sexy: Maia Morgenstern.

Care e cea mai frumoasă amintire pe care o ai din televiziune?

Oh, am o mulţime de amintiri frumoase! Prima este evident despre prima apariţie în direct pe TVR 1, într-un album duminical alături de Cristian Ţopescu, apoi prezentările de la Tip-Top, spectacolele cu Porţile deschise din curtea televiziunii, scena de la Cerbul de Aur…

Ai jucat într-o piesă de teatru. Cum a fost aceasta experienţă? Ţi-ar plăcea să joci mai des?

Am jucat alături de Iurie Darie, Anca Pandrea, Candid Stoica, Victor Yila, în comedia bulevardieră „Patru pe o canapea plus valetul” până în 2005, când am rămas însărcinată. Îmi doresc foarte mult să mai joc şi am pus ceva la cale în sensul acesta cu directorul teatrului de comedie George Mihăiţă, chiar în timpul  emisiunii  mele. Asta e o dorinţă pentru 2008!

Ce te leagă de lumea asiatică, în afară de restaurantele cu specific chinezesc pe care le deţii?

Echilibrul, bunul-simţ, bunul gust.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite