5 întrebări pentru o vedetă TV: Dan Bittman

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dan Bittman prezintă în direct emisiunea “Dănutz SRL”, duminica, de la ora 17.00, alături de Antonio Passarelli, Mihai Coman şi trupa “Marfar”.

Care sunt ingredientele cele mai iuţi de la ,,Dănutz SRL”?

De multe ori, rolul de personaj acid îl deţin eu, când mă cert cu Antonio. Când e vorba de mine, el e omul care mă corectează în permanenţă, care nu e de acord cu mine, ăsta e rolul lui, să nu fie un “yes-man”, ci dimpotrivă, să mă facă de râs tot timpul.

Care sunt invitaţii de care eşti mândru pentru că i-ai avut în emisiune?

Îmi amintesc de Florin Piersic, care a venit şi a lăsat audienţa fără cuvinte, pentru că el vorbeşte într-adevăr foarte mult, dar are şi ce spune. Întrebându-l ce lasă în urmă după atâţia ani de carieră şi viaţă, acum fiind totuşi la o vârstă considerabilă, ne-a spus: ,,Cum ce las? Foarte simplu, iubire!”.

Cu asta ne-a amuţit pe toţi. Au mai fost şi alţii, Stela Popescu, Arşinel, Nae Lăzărescu şi Ileana Stana-Ionescu, care este, iarăşi, o apariţie formidabilă.

Îţi aminteşti de vreun moment din cadrul emisiunii care să vă fi deranjat foarte tare?

E o emisiune în direct, avem ficaţii tari şi nu avem o problemă în a ne face de râs, cu asta ne ocupăm. Nu a fost nimic atât de grav încât să-mi fie ruşine sau să îmi aduc aminte cu neplăcere.

Ce mai pregătiţi pe plan muzical?

Cântăm în continuare, spre marea nedumerire a audienţei, şi pregătim un nou material. Are şi piese clar destinate sexului frumos, dar vom trece puţin şi în zona rock, ceea ce ne-a plăcut nouă de-a lungul anilor.

Cui se adresează muzica trupei Holograf?

Publicul nostru este majoritar feminin. Poate şi pentru că ne-am orientat muzical mai mult spre această parte a publicului, dar nu aş face o delimitare categorică. 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite