5 întrebări pentru Monica Davidescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
5 întrebări pentru Monica Davidescu
5 întrebări pentru Monica Davidescu

Actriţa Monica Davidescu sterilizează, hrăneşte, adoptă animale. Şi se implică în toate acţiunile care le apără drepturile.

1  Ai ales să susţii cauza animalelor. De ce?

Din bun-simţ, spirit civic şi milă faţă de animalele oropsite. Împreună cu  alţi trei vecini, am reuşit să ducem la sterilizat 20 de căţeluşe şi să plasăm 15 pui. Am tratat căţei bolnavi, bătuţi sau otrăviţi.

2  Cum înţelegi „iubeşte-ţi aproapele ca pe tine însuţi“?

Când „aproapele“ nu-ţi poate spune în cuvinte suferinţa lui, trebuie să te cobori la nivelul lui de comunicare ca să-l poţi ajuta.

3  Ce animale ai luat la tine în apartament?

Am doi căţeluşi şi un pisic. Al doilea căţel, un pincher australian, a fost muşcat de un alt câine. L-am dus imediat la spital. Căţelul avea triplă fractură de bazin şi coloana sfărâmată. Stăpâna lui mi-a spus că nu are bani pentru un tratament îndelungat şi dificil, aşa că l-am adoptat. Este cel mai iubitor şi mai recunoscător membru al ,,familiei“.

4  Este nevoie să fii Brigitte Bardot pentru ca un exemplu să fie urmat?

Nu. Este nevoie de conştiinţă, bun-simţ şi omenie, fără a aştepta vreo recompensă. Animalele te recompensează numai cu iubire.

5  Ultimul eveniment la care ai fost...

Am participat şi eu la pichetul organizat în faţa Camerei Deputaţilor, prin care se cerea ca Legea drepturilor animalelor să fie pusă în aplicare. Sper să vină din ce în ce mai mulţi oameni la târgul de adopţii de la Obor, organizat în fiecare sâmbătă cu soare.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite