Gordon Brown şi Nicolas Sarkozy, bărbaţii cei mai prost îmbrăcaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gordon Brown (dreapta) şi Nicolas Sarkozy
Gordon Brown (dreapta) şi Nicolas Sarkozy

Liderul Executivului de la Londra conduce în topul celor mai prost îmbrăcaţi bărbaţi realizat de către revista GQ, pentru că reprezintă "orice altceva decât un exemplu al stilului britanic", relatează The Telegraph în ediţia electronică.

Nici ocupantul Palatului Elysee nu s-a lăsat mai prejos. Căsătorit cu frumoasa Carla Bruni, cunoscută pentru gustul său desăvârşit, Nicholas Sarkozy a reuşit performanţa de a ocupa locul trei în topul bărbaţilor care nu se pricep să aleagă ce haine îi avantajează. În topul celor mai prost îmbrăcaţi bărbaţi se află şi liderul nord-coreean Kim Jong-Il, poziţia a opta.

"Poate că preşedintele francez ar trebui să petreacă mai puţin timp făcându-şi griji despre statura sa şi mai mult timp făcându-şi griji despre stilul său", scrie revista despre Sarkozy, care poartă tocuri.

Topul bărbaţilor bine îmbrăcaţi este deschis de starul seriei "Twilight", Robert Pattison
La polul opus se află adversarul politic al lui Brown, David Cameron, se află pe locul opt în topul celor mai bine îmbrăcaţi bărbaţi. Stilul prinţului Charles, deşi apreciat de realizatorii topului, a atrs mai puţină admiraţie, ocupând poziţia 36 în topul celor mai bine îmbrăcaţi bărbaţi, faţă de locul cinci ocupat anul anterior.

Top 5 cei mai bine îmbrăcaţi bărbaţi:

1. Robert Pattinson

2. Formaţia Take That

3. Alex Turner

4. Fantastic Mr Fox

5. Tom Ford

Top 5 al bărbaţilor care nu adopta un stil de îmbrăcăminte potrivit

1. Gordon Brown

2. Russell Brand

3. Nicolas Sarkozy

4. Boris Johnson

5. Echipa Top Gear

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite