Interviu cu actorul de telenovelă Gabriel Corrado

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Recent, actorul Gabriel Corrado a jucat în serialul „Narcisa sălbatică", spre deliciul telespectatoarelor. Am profitat de ocazie şi i-am luat un interviu.

Gabriel Corrado este unul dintre primii actori care ne-au sedus în telenovelele argentiniene şi ne-au făcut să visăm la poveşti de iubire imposibile.

Rolul de ­„băiat rău" pe care l-a jucat recent în „Narcisa sălbatică", alături de Alina Puşcaş, ni l-a adus mai aproape ca oricând.

Ce nu ştiam este că el coordonează echipa de scenarişti a acestui serial şi că are un show de televiziune în Argentina. Am mai aflat şi care a fost drumul lui spre actorie şi ce-l face cu adevărat fericit.

Unde ai copilărit şi cum ai ajuns actor?

Mi-am petrecut copilăria în Buenos Aires, capitala Argentinei, şi am avut parte de o educaţie tradiţională. În şcoala primară, aveam o materie care se chema „Dramă", unde ni se predau cunoştinţe de artă dramatică şi interpretare.

Aşa am început să joc teatru, interpretând eroi din istoria Argentinei la serbările şcolare. După terminarea liceului, am studiat aproape doi ani medicina, însă am abandonat-o ca ­să-mi urmez pasiunea.

Citeşte pe clickpentrufemei.ro despre relaţia actorului cu familia şi află cum explică succesul telenovelor în care a jucat

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite