60.000 de euro la „Dansez pentru tine“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cel de-al şaptelea sezon al emisiunii începe mâine seară, la Pro TV, de la 20.30. Opt perechi, formate din câte o vedetă şi un om obişnuit se vor întrece în paşi de dans pentru premiul de 60.000 de euro.

Monica Irimia îl are ca partener pe Darius Belu (19 ani, Timişoara), iar Andrei Bivolan (18 ani, Craiova) este partenerul Gabrielei Irimia. Kitty Cepraga va dansa pentru a împlini visul lui Dan Hedeşiu (24 de ani, Cluj), care îşi doreşte să facă un centru de zi pentru oameni cu retard mintal, asemenea mătuşii sale, Ligia.

Claudia Cream va intra în competiţie alături de Adrian Filote (25 de ani, Bucureşti), iar Felicia Sârbu (16 ani, Chişinău) este partenera de dans a lui Mihai Sturzu, din trupa Hi-Q. Piticu’ din trupa Simplu va face pereche cu Oana Dedeu (18 ani, Giurgiu), care dansează pentru a împlini visul mamei sale de a avea propriul atelier de croitorie, din care să îşi poată întreţine familia.

Alin Oprea de la Talisman va urca pe ringul de dans alături de Roxana Mihaela Al-Sanadi, (35 de ani, Bolintin), iar Andreea Stănescu (21 ani, Bucureşti), care va dansa împreună cu „megastarul” Cătălin Josan. Aceasta îşi doreşte să-i poată oferi fratelui său grav bolnav, tratamentele necesare şi o proteză.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite