Pentru ce se „dansează“ în această primăvară

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pentru ce se „dansează“ în această primăvară
Pentru ce se „dansează“ în această primăvară

Perechile luptă pentru familie, sănătate, siguranţa zilei de mâine sau pentru a îndeplini visul de-o viaţă al celor dragi. Cele opt vedete din noul sezon al emisiunii sunt pregătite să înceapă din 20 martie, la Pro TV, lupta în paşi de dans, pentru a împlini visurile partenerilor.

Puternic motivaţi, concurenţii din acest sezon şi partenerii lor celebri promit să dea tot ce au mai bun pentru a câştiga competiţia visurilor. Venite special din Marea Britanie pentru a participa la „Dansez pentru tine”, gemenele Cheeky Girls, Monica şi Gabriela Irimia, speră să se întâlnească în marea finală.

Monica şi partenerul ei, Darius Belu (19 ani, din Timişoara), luptă pentru ca mama tânărului să aibă o viaţă mai bună. Acum şase ani, părinţii lui au divorţat, iar mama a plecat de acasă. În ciuda faptului că l-a părăsit, Darius a ţinut legătura cu mama lui, care acum lucrează ca sudoriţă şi locuieşte într-o casă pe cale să se dărâme.

Andrei Bivolan (18 ani, Craiova) este partenerul Gabrielei Irimia şi visează să le ofere bunicilor săi surdo-muţi proteze auditive şi o bătrâneţe frumoasă. Crescut cu dragoste de bunici, el vrea să le ofere şansa ca măcar acum, la bătrâneţe, să poată auzi.

Visuri româneşti, vedete de peste graniţă

Din echipa “stranierilor” face parte şi Kitty Cepraga, care va dansa pentru a împlini visul lui Dan Hedeşiu, de 24 de ani, din Cluj. Tânărul îşi doreşte să facă un centru de zi pentru oameni cu retard mintal, asemenea mătuşii sale, Ligia.

Claudia Cream va intra în competiţie alături de Adrian Filote (25 de ani, Bucureşti), iar cei doi vor dansa pentru verişoara lui Adi. Aceasta are 30 de ani, este căsătorită, are doi copii şi trăieşte în condiţii foarte grele. În plus, ea suferă de o boală de inimă.

Felicia Sârbu (16 ani, Chişinău) este partenera de dans a lui Mihai Sturzu, din trupa Hi-Q. Adolescenta visează să-şi aducă acasă mama şi bunica, aflate de mulţi ani la muncă în Italia.

Piticu’ din trupa Simplu va face pereche cu Oana Dedeu (18 ani, Giurgiu). Tânăra dansează pentru a împlini visul de-o viaţă al mamei sale, acela de a avea propriul atelier de croitorie, din care să îşi poată întreţine familia.

Alin Oprea de la Talisman va urca pe ringul de dans alături de Roxana Mihaela Al-Sanadi, (35 de ani, Bolintin), care visează să le poată oferi copiilor ei un viitor sigur.

Andreea Stănescu (21 ani, Bucureşti), care va dansa împreună cu “megastarul” Cătălin Josan, îşi doreşte să-i poată oferi fratelui său grav bolnav (malformaţie la inimă, tromboză, picior amputat) tratamentele necesare, o proteză şi un trai
civilizat.

Bollywoodul vine la Pro TV

Noul sezon „Dansez pentru tine“, care va începe pe 20 martie, va aduce şi un nou stil de dans, Bollywood, care va veni cu un plus de spectaculozitate, culoare şi pitoresc.

Printre rochii elegante şi costume de gentleman, îşi vor face loc veşminte orientale viu colorate.

Edi Stancu, coordonatorul baletului emisiunii, promite şi el momente inedite, realizate cu ajutorul unor coregrafi ca Doina Botiş (cea care a adus perechea Andreea Bălan - Petrişor Ruge pe locul al doilea în competiţia internaţională „Dancing Around the World“) şi Bogdan Boanţă, fost concurent la „Dansez pentru tine“. Membrii juriului vor fi, ca şi până acum, Mihai Petre, Emilia Popescu, Beatrice Rancea, Wilmark şi Cornel Patrichi.

Poveşti de viaţă

La fel ca în ediţiile precedente, poveştile de viaţă ale concurenţilor din noul sezon sunt demne de scenariul unui film. Cazurile impresionante au tulburat nu o dată publicul telespectator, care, de altfel, are cuvântul final în alegerea câştigătorului.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite