VIDEO Shakira şi Pique nu au scăpat de paparazzi nici în scurta vacanţă din Italia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Înainte de concertul de la Bucureşti, artista columbiană şi-a făcut "încălzirea" pentru publicul român cu fundaşul spaniol la Villa D'Este de pe malul lacului Como, din Italia, unde au petrecut câteva zile de mini-vacanţă împreună.

Shakira şi Pique au urmat exemplul lui George Clooney şi au descoperit regiunea italiană Como. Cazaţi într-un apartament de 1.400 de euro pe noapte, cuplul de vedete a fost surprins de paparazzii, de care încercase să scape refugiindu-se aici, în lenjerie intimă, scrie Europa Press.

Televiziunea Telemundo a reuşit să obţină imagini foarte intime cu Shakira şi Pique, în care se vede cum cei doi îndrăgostiţi au petrecut câteva zile departe de agitaţia de zi cu zi din Barcelona. Înainte de concertul din România, artista columbiană a concertat în Italia, unde a profitat de moment pentru a-şi chema şi iubitul pentru a petrece câteva momente intime împreună.

S-au cazat într-un apartament de 1.400 euro pe noapte

Cei doi s-au cazat la hotelul Villa D'Este, unde o cameră costă 1.400 de euro pe noapte. Shakira a ajuns mai devreme, de seara, chiar după concertul din Milano, în timp ce fotbalistul catalan şi-a făcut apariţia abia a doua zi dimineaţa. Nici nu a ajuns bine, că paparazzii l-au surprins pe Gerard Pique pe balconul apartamentului, în chiloţi.

Cei doi au petrecut prima parte a zilei împreună, în camera de hotel, pentru a-şi consuma pasiunea adunată în zilele în care au fost despărţiţi de sute, uneori mii, de kilometri. Ulterior, după-amiaza, amorezii au ieşit la o plimbare cu barca pe lacul Como, în timpul căreia nu au fost foarte atenţi la peisaje, fiind ocupaţi, din nou, cu îmbrăţişările şi săruturile pasionale.

VIDEO pe adevarul.es

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite