Guti, « burlacul de aur », este înconjurat mereu de femei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lui Guti i s-au atribuit cel puţin şase noi iubite, de când a încheiat relaţia cu soţia sa. Ultima pretendentă este, conform presei iberice, Noelia López, câştigătoarea concursului Supermodele 2007.

Fotbalistul spaniol José María Gutiérrez Hernández (Guti) a afirmat că « nu se consideră un fustangiu », însă, cu toate acestea, publicaţiile din Peninsulă îi atribuie mereu câte o nouă iubită.

După căsnicia sa cu Arancha de Benito, moment de la care s-au scurs deja 10 ani, Guti a asigurat "că poate fi cu orice femeie doreşte", însă nu îl interesează, deocamdată, faima de cuceritor. Ultima "iubită" pe care i-au găsit-o ziariştii spanioli, fotomodelul Noelia López, a dezminţit că ar fi avut vreo relaţie cu Guti.

În ziarele iberice s-a zvonit, în ultima vreme, că fotbalistul madridist ar avea o relaţie cu Noelia, însă chiar ea însăşi a dezminţit vestea: "Guti este o persoană deosebită, un profesional al fotbalului şi îl admir foarte mult. De aici până la a avea o relaţie cu el, însă, este un drum lung", a precizat frumoasa andaluză.

În afara fotomodelului amintit, Guti a mai fost cuplat, de presa spaniolă, şi cu alte frumuseţi autohtone.

Vedeţi aici fotografii cu "colecţia de frumuseţi" a fotbalistului madrilen.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite