Andreea Tonciu, terorizată „vânătorul“ de vedete din Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Potrivit stl.ro, iubita fotbalistului Nicolae Mitea, fotomodelul Andreea Tonciu, este stresată de zi de zi, de „vânătorul“ de vedete din Braşov, un puşti de 16 ani din Făgăraş.

De câteva săptămâni bune, Andreea Tonciu este sunată de băiatul de 16 din Făgăraş, judeţul Braşov, chiar mai mult, tânărul a început să o şi urmărească pe iubita lui Nicolae Mitea.

Potrivit www.stl.ro, făgărăşeanul Ciprian nu are curajul să o abordeze pesonal pe Andreea Tonciu, dar o sună insistent, la orice oră din zi şi din noapte, făcându-i declaraţii de dragoste erotice şi chiar obscene.

Chiar dacă şi-a schimbat numărul de telefon de mai multe ori, băiatul din Făgăraş i-a aflat noul număr de fiecare dată şi continuă să o streseze permanent, având o obsesie pentru iubita lui Mitea.

Citeşte aici mai multe despre „vânătorul de vedete“ din Făgăraş

Jur, îmi este foarte frică. Cred că este un psihopat, căci numai un asemenea individ ar face aşa ceva. Mă sună mereu şi nu mă lasă în pace, deşi i-am spus că o să mă duc şi la poliţie. Îmi este frică să nu mi se întâmple ceva, chiar nu ştiu ce să mai fac!", a declarat Andreea Tonciu, pentru revista „CE?".

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite