Andreea Rotaru, Miss Turism: „Nu aş refuza o ofertă de la Playboy“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Braşoveanca Andreea Rotaru va reprezenta România, în decembrie, în Malaezia, la finala Miss Tourism International.

Tânăra a acordat un interviu pentru www.stl.ro, în care a vorbit despre planurile sale, despre cariera de model, dar şi despre viaţa personală.

Aceasta a ţinut să precizeze că nu ar spune „nu“ unei eventuale oferte de a poza în Playboy: „Niciodată nu spun niciodată... probabil că aş accepta, iar suma depinde de momentul şi perioada în care ar exista o astfel de propunere“. 

image

Andreea Rotaru a vorbit şi despre copilărie, dar şi despre viitor: „Mă rog la Dumnezeu să ajung sănătoasă şi eu şi părinţii mei la o vârstă cât mai inaintată. M-aş vedea o femeie căsătorită, cu un copil, maxim doi, conducând o mică afacere...şi liniştită sufleteşte...sau cel puţin asta îmi doresc“.

Braşoveanca Andreea Rotaru se pregăteşte pentru finala Miss Tourism, care va avea loc în decembrie, în Malaezia: „Eu îmi doresc din toată inima să fac faţă cu brio în primul rând programului, care va fi foarte solicitant. Iar ca obiectiv, dacă nu titlul internaţional, să mă clasez măcar în primele trei locuri, să fie şi România pe podium".

Citeşte aici întregul interviu

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite