Dana Nălbaru, de la HI-Q, mai vrea un copil

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Căsătorită cu actorul Dragoş Bucur, braşoveanca de la HI-Q, Dana Nălbaru, a declarat, pentru Cancan, că-şi mai doreşte un copil.

În prezent, Dana Nălbaru şi Dragoş Bucur au o fetiţă, Sofia, iar cei trei locuiesc într-o vilă, la Baloteşti. „Casa în care locuim este la 12 km de Bucureşti, în Baloteşti, într-o zonă absolut minunată. Avem în stânga noastră pădurea şi în dreapta lacul, avem linişte şi aer curat... De când ne-am mutat ne simţim ca în vacanţă, iar Sofia este foarte încântată de schimbare.

Nu mai ştiu cui i-a venit ideea de a ne muta, cred că amândoi ne doream asta, în primul rând pentru că ne-am dorit ca Sofia să crească la curte, şi apoi, pentru noi, care începusem să fim foarte obosiţi de aglomeraţia şi mizeria din Bucureşti
", a declarat Dana Nălbaru, pentru Cancan.

Acesta a recunoscut că viaţa ei s-a schimbat mult în bine din momentul în care a născut-o pe Sofia şi nu a ascuns că-şi mai doreşte un copil: „E minunat totul de când o am pe Sofia. Viaţa mea, în loc sa se complice, aşa cum auzeam de la alţii care devenisera părinţi, s-a simplificat foarte mult.

Toate au devenit mai clare, lucrurile importante cu adevărat sunt într-o ordine perfectă şi simplă şi bucuria nu ne abandonează niciodată. Ne mai dorim un copil însă acest lucru nu-l programăm. Dacă o fi să se întâmple, o să fim fericiţi
".

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite