Braşoveanca Andreea Rotaru este Miss Turism România 2010

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Andreea Rotaru, Miss Turism 2010
Andreea Rotaru, Miss Turism 2010

O brasoveanca in varsta de 24 de ani si cu dimensiuni aproape de perfectiune va reprezenta Romania in concursul international de frumusete Miss Tourism International 2011, care sa va organiza in Malezia.

Castigatoarea concursului Miss Tourism Romania 2010, organizat de catre agentiile President Models si ExclusivEvent a fost desemnata in Clubul Shidi din Deva, unde s-a desfasurat competitia nnationala. In total, in concurs au fost 16 concurente din mai multe orase ale tarii. Probele au fost cele clasice, tinute casual, tinute de seara si lenjerie intima.
In varsta de 24 de ani, Andreea Rotaru are 1.72m inaltime si dimensiuni 89-60-88, iar calitatile ei i-au convins pe membrii juriului ca este cea mai potrivita sa reprezinte Romania in concursul international.

Pe locul 1 s-a clasat Andrada Pintea din Tg Mures - 21 de ani, 1.70m inaltime si dimensiuni 85-62-91, locul 2 a fost ocupat de Beatrix Hack, din Targu Mures - 20 de ani, 1.72m inaltime si dimensiuni 83-60-89, iar locul 3 a fost castigat de Mihaela Maria Pop, din Reghin - 19 ani, 1.71m inaltime si dimensiuni 84-62-90. Premiul de popularitate si l-a adjudecat Anca Dorina Pop, din Reghin - 18 ani, 1.71m inaltime si dimensiuni 87-61-93.

Andreea Rotaru va fi timp de un an de zile imaginea Miss Tourism Romania si, de asemenea, a semnat un contract de management exclusiv cu agentia de modele President Models Agency, avand in acest moment sansa reala de a profesa ca si model la nivel international. Andreea Rotaru spune ca este onorata sa castige aceasta competitie, iar in timpul cantonamentului din Deva si-a facut prietene noi, cu care sprea sa tina legatura multa vreme de acum incolo. „Onoarea de a castiga titlul Miss Tourism Romania 2010 si sansa de a reprezenta Romania intr-un concurs international de un asemenea prestigiu au facut ca aceasta experienta sa fie cu adevarat una de neuitat pentru mine, de departe cea mai frumoasa experienta din viata mea. In timpul cantonamentului din Deva, mi-am facut prietene noi din randul concurentelor cu care am promis sa tinem lagatura si sa ne vizitam dupa concurs, am avut sansa sa cunosc o multime de oameni, am vizitat locuri turistice si istorice. Ma bucur enorm ca am avut curajul sa imi incerc sansele cand m-am inscris pentru selectia nationala, deoarece acum multe dintre lucrurile la care doar visam la un moment dat au devenit realitate iar altele sunt pe cale de a se realiza", adeclarat Andreea Rotaru - Miss Tourism Romania 2010, citata de citynews.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite