FOTO Mădălina Ghenea: “Îmi pare rău că la Mille Miglia nu participă români”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cursa de automobile de epocă "Mille Miglia" din Italia are pentru acest an un nou "testimonial", românca Mădălina Ghenea. Devenită celebră după spotul pentru o companie de telefonie în care joacă alături de Raul Bova, în acest an i s-a cerut reprezinte imaginea celebrei curse.

"Este o onoare pentru mine să reprezint imaginea unui eveniment atât de important, cunoscut în toată lumea şi care mă face să mă simt puţin italiană", a declarat presei Ghenea.

Ea crede că traseul în formă de "8" al cursei (Roma - Brescia şi retur, pentru circa 1.600 de kilometri, n.r.) este un semn de bun augur întrucât şi ea este născută pe 08.08.'88.

"Îmi pare rău că în acest an nu pot să ţin cu ţara mea pentru că printre participanţi nu este niciun echipaj românesc. Sper ca participarea mea să-i determine pe români să participe la următoarele ediţii", a mai spus frumoasa româncă.

Mille Miglia a devenit din 1977 o gară destinată maşinilor de epocă produse mai devreme de 1957. O altă condiţie este ca maşinile care se înscriu acum în cursă să fi participat la una dintre ediţiile de dinainte de '77.

Galerie FOTO pe adevarul.it

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite