Mircea Badea: „Învăţământul românesc este la fel de distrus ca şi România“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Moderatorul emisiunii „În gura presei“ a vorbit despre examenul de bacalaureat din acest an, afirmând că învăţământul este la pământ şi elevii nu au învăţat.

Mircea Badea a făcut o comparaţie cu examenul de bacalaureat pe care l-a susţinut el, povestind că la acea vreme BAC-ul era un examen, nu o „caterincă“, precum este acum. „Pe vremea mea, examenul oral de limba română chiar era examen, acum e un fel de caterincă, îl dai cu profa de la clasă. Pe vremea mea, erau cinci materii, nu cum dau ameţiţii ăştia acum, trei materii şi nici alea nu sunt în stare să le ia“, a spus acesta.

Prezentatorul a adăugat că subiectele nu au fost atât de grele şi acum elevii caută diferite scuze, precum camere de filmat din clase, care i-au intimidat, sau subiectele foarte grele. „E tragedie în România, că au picat nu ştiu câţi. Nu e niciun şoc, există o explicaţie şi e simplă. Învăţământul românesc este la fel de distrus ca şi România. Nu s-a mai putut copia pe rupte, nu mi se pare că s-a dat cine ştie ce, nu ştiu ce a fost aşa de greu“, a încheiat Badea.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite