VIDEO Sara Carbonero îl bagă iar în şedinţă pe Casillas: "Ţin cu Atletico!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Sara Carbonero (Marca.com)
Foto: Sara Carbonero (Marca.com)

După ce a declarat că lusitanul Cristiano Ronaldo este un egoist şi că Michael Laudrup este un antrenor mai chipeş decât Mourinho, iubita căpitanului lui Real Madrid a mai iscat o polemică: ţine cu rivala "galacticilor", Atletico Madrid

Sara Carbonero, iubita portarului lui Real Madrid şi al naţionalei Spaniei, Iker Casillas, are sufletul împărţit. Prezentatoarea Telecinco a dezvăluit în emisiunea "Programul lui Ana Rosa", de la televiziunea la care lucrează, unul din cele mai bine păzite secrete ale sale: De când era mică, ţinea cu Atletico Madrid, la fel ca şi tatăl său şi ceilalţi membri ai familiei sale, scrie 20 minutos.

Jurnalista, în ciuda faptului că este aproape de o tot mai zvonită căsătorie cu căpitanul lui Real Madrid, nu şi-a putut trăda echipa din copilărie, mărturisind că şi acum a rămas o fană a marii rivale din Madrid a "galacticilor".

După ce, în aceeaşi emisiune, a declarat că portughezul Cristiano Ronaldo este egoist dintotdeauna pe terenul de joc şi unde a mărturisit că antrenorul său preferat din Spania este Michael Laudrup, acum Sara îl pune din nou într-o situaţie "delicată" pe iubitul său, Iker Casillas. "Ţin cu naţionala Spaniei", a răspuns iniţial Sara Carbonero întrebării gazdei emisiunii. Aceasta, însă, împreună cu celelalte invitate din emisiune nu i-au permis să fie atât de ambiguă, smulgându-i practic cu forţa dezvăluirea, după ce au întrebat-o direct: "Tu nu ţineai cu Atletico?".

"Toată familia mea ţine cu Atleti, dintotdeauna"

Astfel, prezentatoarea tv a trebuit să recunoască secretul pe care dorea să-l păstreze în continuare ascuns, mărturisind: "Ţin cu naţionala Spaniei şi cu Atleti. Toată familia mea ţine cu Atletico, este o echipă care îmi place foarte mult şi pe care o simpatizez enorm", a spus Carbonero.

Vezi pe adevarul.es înregistrarea video a declaraţiei Sarei Carbonero şi citeşte ce a mai spus prezentatoarea tv despre Jose Mourinho, antrenorul lui Iker Casillas la Real

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite