Messi, imaginea Dolce & Gabbana

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Când a primit Gheata de Aur, luna trecută, la Barcelona, Messi deja purta costumele Dolce & Gabbana sursa: espaciodeportes.com
Când a primit Gheata de Aur, luna trecută, la Barcelona, Messi deja purta costumele Dolce & Gabbana sursa: espaciodeportes.com

Argentinianul a semnat ieri, la Milano, un contract de colaborare cu Dolce&Gabbana, devenind imaginea mărcii italiene.

Vedeta Barcelonei, Lionel Messi a vizitat Milano, pentru a semna un acord, dar nu cu Inter, nici cu AC Milan. Argentinianul este noua imagine a mărcii italiene de creaţii vestimentare Dolce&Gabbana, scrie cotidianul sportiv catalan El Mundo Deportivo.

Messi, care a mai avut un contract de publicitate şi cu A-Style, continuă să fie unul dintre cei mai căutaţi fotbalişti de către casele de modă. Fotbalistul a dorit să mulţumească italienilor pentru încrederea acordată. "Mi-aş dori să mulţumesc celor de la Dolce&Gabbana pentru că au făcut posibilă această colaborare. Mereu am preferat stilul D&G şi întotdeauna m-a încântat imaginea sofisticată pe care o proiectează", a declarat Messi după semnarea acordului. "Suntem încântaţi că ne-am asociat numele cu un mare campion, precum Leo, au declarat şi Domenico Dolce şi Stefano Gabbana, la rândul lor.

Cristiano Ronaldo, principalul rival şi în lumea modei

Ambii designeri vestimentari au subliniat "pasiunea şi puritatea" lui Lionel Messi, două calităţi care "l-au ridicat la cel mai înalt nivel al fotbalului mondial". Argentinianul a îmbrăcat deja creaţiile D&G în două apariţii publice: la primirea premiului Pichichi şi Di Stefano, pentru titlul de golgheter al Spaniei şi la decernarea Ghetei de Aur.

Citeşte pe adevarul.es cu ce etern rival se va "duela" Messi şi în lumea modei.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite