2008, un an al noutăţilor în televiziuni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

>> Anul Nou aduce "mişcări de trupe" şi proiecte noi. La capitolul certitudini pot fi trecute noutăţile legate de matinalul Antenei 1, care din primele zile ale anului 2008 va fi prezentat de

>> Anul Nou aduce "mişcări de trupe" şi proiecte noi.

La capitolul certitudini pot fi trecute noutăţile legate de matinalul Antenei 1, care din primele zile ale anului 2008 va fi prezentat de Răzvan şi Dani, în locul lui Daniel Capatos şi Cristina Cioran.
Dacă actriţa nu are încă un proiect clar în care să fie implicată, Daniel Capatos se pare că va realiza un "late night show" la acelaşi post, dar începând din luna februarie.


Va fi o emisiune realizată în stilul lui caracteristic, plin de umor, care va înveseli serile celor care s-au săturat să încheie ziua cu dezbateri pe teme politice. Antena 3, care are în momentul de faţă un matinal numai de weekend, este un post la care s-ar putea să vedem şi o emisiune de dimineaţă zilnică, variantă la care se gândeşte foarte serios de ceva vreme directorul postului, Sorin Oancea.


Vlad Petreanu, fost director editorial al Antenei 1 şi Antenei 3, s-a aflat o perioadă în negocieri cu postul Realitatea TV, dar potrivit unor surse din cadrul postului, ele nu s-au soldat cu un rezultat pozitiv pentru niciuna dintre părţi. Ultimele zvonuri sunt legate de faptul că Vlad Petreanu va realiza o emisiune la Antena 3.
Televiziunea Română pregăteşte multe schimbări pentru anul 2008. Emisiunea "Lumea citeşte" cu Radu Paraschivescu este în topul celor care vor intra de anul viitor.

TVR a obţinut dreptul de difuzare a Campionatului European de fotbal, iar în vară sunt programate cele două ediţii ale Festivalului "Cerbul de aur", care se vor desfăşura una la Bucureşti, iar cealaltă la Braşov. Cum s-ar zice, semne bune şi noi anul are.

Silvia Ioniţă, noua ştiristă la Kanal D

Din acest weekend, şi ştirile de seară de la Kanal D vor fi prezentate de o figură nouă pentru acest post. Silvia Ioniţă (foto), fosta "gazdă" a emisiunii VDTV de la Antena 3, va fi la pupitrul "De Ştiri" în perioada 29 decembrie - 2 ianuarie, în locul Danei Războiu, care e într-un concediu. Apoi, din 7 ianuarie, Silvia Ioniţă va prezenta un nou jurnal de ştiri matinal, de luni până vineri, care va începe la ora 7.30 şi va dura o oră.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite