Vă mai amintiţi de Slim Shady? Eminem reloaded

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După mai bine de doi ani de tăcere, Eminem se pregăteşte să revină în forţă. Pregăteşte un album, un film şi o carte. În sfârşit, Eminem a prins grai. "Lucrez încontinuu. Îmi

După mai bine de doi ani de tăcere, Eminem se pregăteşte să revină în forţă. Pregăteşte un album, un film şi o carte.

În sfârşit, Eminem a prins grai. "Lucrez încontinuu. Îmi petrec aproape tot timpul în studio şi mă simt foarte bine. Înregistrările pentru noul album, care mi-au ocupat ultimii trei ani, îmi priesc", a declarat rapperul, care a intervenit prin telefon într-un interviu pe care îl acorda 50 Cent unui post de radio din New York.

"La un moment dat, nu am mai vrut să mă întorc în studio, nu am mai vrut să lucrez deloc. Am trecut printr-o perioadă grea, prin momente dificile, care mi-au afectat viaţa personală, dar acum îmi revin şi mă simt bine", a completat Eminem.

Acest material discografic, al cărui nume nu a fost încă stabilit, este cel cu numărul cinci pentru rapper. Eminem se întoarce în forţă nu numai în muzică. Pentru anul 2008, şi-a programat şi revenirea la Hollywood. El va apărea în remake-ul după westernul "Have Gun Will Travel", lansat în 1957. El va interpreta rolul pistolarului Palladin.

Rapperul va contribui şi la coloana sonoră a filmului produs de Interscope/Shady/Aftermaths Films în colaborare cu Paramount Pictures. "Have Gun Will Travel" este cel de-al patrulea film în care apare, după "Da Hip Hop Witch" în 2000, "The Wash" în 2001 şi "8 Mile" în 2002. El a mai dat viaţă unui poliţist corupt care vorbeşte ebonică, în jocul "50 Cent: Bulletproof", şi şi-a împrumutat vocea în "Crank Yankers".

Marshall Bruce Mathers II, cunoscut drept Eminem sau Slim Shady, ne-a bombardat încă de la debutul său, în 1996, cu single-uri, albume şi ştiri care au ţinut primele pagini ale ziarelor, revistelor şi a fost difuzat la radio şi televiziune până la refuz.

Oriunde ne întorceam, auzeam sau vedeam Eminem. În noiembrie 2007, a fost lansat DVD-ul cu înregistrarea concertului susţinut în 2005 pe Madison Square Garden, dar nu s-a mai auzit nimic nou. Este adevărat, Marshall Mathers a trecut prin momente mai puţin plăcute după un divorţ care a durat câţiva ani, ce s-a finalizat la sfârşitul anului trecut şi în urma căruia a pierdut custodia fetiţei sale, Hailie.

Aceste evenimente l-au dărâmat, fapt recunoscut chiar de el. În iarnă, a trecut prin alte momente mai puţin plăcute, petrecând Crăciunul şi revelionul la spital, după ce s-a îmbolnăvit de pneumonie. La începutul lui 2008, s-a anunţat că rapperul va lansa în toamnă o autobiografie, "The Way I Am".

Cu toate acestea, purtătorul său de cuvânt, Dennis Dennehy, a lansat un comunicat în care spunea că, deşi există ideea unei cărţi ce divulgă detalii legate de viaţa personală şi profesională a artistului, aceasta se află încă în proces de creaţie.

Marshall Mathers s-a născut pe 17 octombrie 1972, în Kansas City. El a vândut până în prezent peste 70 milioane de albume, ajungând astfel unul dintre cel mai bine vânduţi artişti ai începutului de mileniu, dar şi cel mai bine vândut rapper al tuturor timpurilor.

Câştigător al unui premiu Nobel pentru literatură, Seamus Heaney l-a lăudat pe Eminem pentru "energia sa verbală" şi pentru interesul arătat faţă de versuri. Cu toate acestea, au existat şi critici negative la adresa artistului, conform cărora versurile sale ar fi "homofobe şi pline misoginism".

Eminem a câştigat până în prezent un Oscar pentru cel mai original cântec, "Lose Yourself", care a făcut parte din coloana sonoră a filmului "8 Mile", o semiautobiografie a artistului, unde a interpretat primul său rol principal, şi mai multe premii Grammy, printre care pentru cel mai bun album şi cel mai bun artist.

Am trecut printr-o perioadă grea, prin momente dificile, care mi-au afectat viaţa personală, dar acum îmi revin şi mă simt bine
Eminem

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite