Ce spun fanii despre Amy Winehouse: „S-a stins o mare voce. Talent cu carul, însă o femeie fără minte“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fanii din România ai cântăreţei britanice au comentat, pe pagina de Facebook a ziarului nostru, decesul lui Amy Winehouse, mulţi dintre ei fiind de părere că viaţa artistei a fost distrusă de droguri.

Amy Winehouse a fost găsită moartă în locuinţa sa din Londra sâmbătă seară, iar din primele cercetări se pare că a decedat din cauza unei supradoze. Amy Winehouse a murit la vârsta de 27 de ani, aflându-se de câţiva ani într-o luptă interminabilă cu drogurile şi alcoolul.

Citiţi şi editorialul "Blestemul succesului"

Presa din întreaga lume, dar mai ales fanii artistei au fost la curent cu toate escapadele cântăreţei, toţi cei care o iubeau pe Amy Winehouse afirmând că a fost un talent adevărat, dar drogurile i-au distrus viaţa. Vă prezentăm mai jos câteva mesaje pe care fanii lui Amy Winehouse le-au postat pe pagina de Facebook a ziarului „Adevărul“:

Loredana Păunescu: „S-a stins o mare voce, păcat de ea. Talent cu carul, însă o femeie fără minte. Drogurile i-au distrus viaţa!"

Cătălin Benta: „Păcat...a fost un super talent..."

Osiris's Caves: „Trist..se pare că pentru unii dintre noi a trăi se dovedeşte a fi mai greu decât a muri.."

Irina Cazacu: „Dincolo de viaţa personală, a avut ceva de spus în industria muzicală...R.I.P"

Mihaela Criviteanu: „Din păcate va rămâne o simplă voce, pentru că viaţa ei s-a învârtit în jurul alcoolului şi a drogurilor. Când a fost descoperită(ca artistă) a fost prea târziu"

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite