Amy Winehouse fusese anunţată de doctori că va muri dacă nu renunţă la alcool

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cântăreaţa Amy Winehouse a murit, sâmbătă seară, fiind găsită decedată în locuinţa sa din Londra. Reprezentanţii artistei au refuzat să comenteze această in formaţie, dar se pare că artista ar fi decedat din cauza unei supradoze.

Viaţa cântăreţei a fost pusă în pericol, de câţiva ani, de consumul excesiv de alcool şi droguri. Amy Winehouse a fost internată, în urmă cu două luni, la clinica de dezintoxicare The Priory din Londra, acolo unde a primit un avertisment dur din partea medicilor, care i-au spus că, dacă nu renunţă la alcool, va muri. În drum spre clinică, Winehouse a cumpărat o sticlă de votcă, în momentul internării ea fiind beată.

Citiţi şi editorialul "Blestemul succesului"

„Este un fel de salon al ultimei şanse pentru Amy. Doctorii au fost foarte duri cu ea, din cauza gravităţii situaţiei în care se află. Este o realitate dură, dar ea trebuia să audă acest lucru", a spus o sursă, pentru contacmusic.com. Artista a mai fost internată la clinica The Priory în 2007 şi în 2009, din cauza dependenţei de droguri.

image

Deşi a fost internată la dezintoxicare şi anunţată că moare dacă nu renunţă la alcool, cântăreaţa britanică nu s-a speriat şi s-a urcat pe scenă, la concertul din Belgrad, beată criţă. Ameţită de alcool, artista nu a fost în stare să cânte şi a fost huiduită de cei 20.000 de fani dezamăgiţi. La un moment dat, vedeta chiar şi-a aruncat microfonul pe jos, apoi s-a împiedicat de mai multe ori pe scenă.

A provocat multe scandaluri

Un veritabil simbol britanic al anilor 2000, Amy Winehouse a constituit, încă de la începutul carierei, unul dintre subiectele preferate ale tabloidelor din Marea Britanie. Vocea ei excepţională, muzica unică, dar şi scandalurile provocate în viaţa personală au ţinut zile în şir primele pagini ale ziarelor de scandal.

image
Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite