Zsa Zsa Gabor, salvată prin amputarea piciorului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Actriţei Zsa Zsa Gabor (foto) i-a fost amputată partea de sub genunchi a piciorului drept, vineri, la Ronald Reagan UCLA Medical Center, iar aceasta intervenţie chirurgicală i-a salvat viaţa, potrivit revistei „People“.

Veterana de la Hollywood, în vârstă de 93 de ani, a trecut prin multe probleme de sănătate în ultimele luni. Medicul ei, David Rigberg, specialist în chirurgie vasculară, spune că totul a mers bine pe masa de operaţie. „Cu toate acestea, starea ei de sănătate este precară, aşa că vom continua să o supraveghem atent", a avertizat Rigberg.

Zsa Zsa Gabor a avut o infecţie la picior timp de câteva luni, în urma unei căderi, petrecute în iulie anul trecut, care s-a soldat cu o fractură de şold. Deşi iniţial a refuzat categoric amputarea propusă de medici, acum este în afara oricărui pericol.

După ce un tratament cu antibiotice nu a eliminat infecţia, actriţa americană de origine maghiară a fost internată în spital la 2 ianuarie. Zsa Zsa Gabor a fost desemnată Miss Ungaria în 1936. A jucat în filme precum „Moulin Rouge" (1952) şi „A Touch of Evil" (1958).

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite