VIDEO Zsa Zsa Gabor, din nou acasă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Actriţa în vârstă de 93 de ani a fost externată sâmbătă, dintr-un spital din Los Angeles, la opt zile după ce i s-a amputat piciorul drept . Operaţia a avut loc la data de 14 ianuarie şi i-a salvat viaţa actriţei americane. Zsa Zsa Gabor fusese internată cu o cangrenă.

„E urâcioasă, a ţipat la mine şi la asistente. Totul a revenit la normal", a spus soţul actriţei, Frederic Prinz von Anhalt. Considerată unul dintre cele mai extravagante staruri de la Hollywood, Zsa Zsa Gabor a fost internată la 2 ianuarie, cu o infecţie gravă la picior, după ce eforturile de a-i salva membrul cu ajutorul antibioticelor nu au dat rezultate, potrivit Mediafax.

Vedeta a avut mari probleme de sănătate încă din iulie anul trecut, când a căzut şi a suferit o fractură de şold. În urma acestui accident, zona s-a infectat, iar ţesuturile au devenit cangrenoase. După ce medicii au anunţat-o, anul trecut că va muri dacă nu i se va amputa partea de sub genunchi a piciorului drept, Zsa Zsa Gabor a început „să ţipe" că vrea să-şi petreacă noaptea de Revelion acasă, sărbătorind ca în fiecare an cu şampanie şi caviar, după cum declara la momentul respectiv soţul artistei de origine maghiară.

De la Miss Ungaria, la Hollywood

image

Zsa Zsa Gabor a avut mari probleme de sănătate încă de anul trecut  Foto: guliver / Splash News

Zsa Zsa Gabor este ultima supravieţuitoare dintre cele trei surori Gabor, ale căror cariere au strălucit în industria de divertisment. Zsa Zsa Gabor, desemnată Miss Ungaria în 1936, s-a mutat la Hollywood pentru a deveni actriţă şi a jucat în multe lungmetraje şi seriale de televiziune. Cunoscută pentru rolurile din „Moulin Rouge" şi „Stigmatul răului/ Touch of Evil" (1958),  Zsa Zsa Gabor a devenit celebră mai ales pentru coafurile şi ţinutele ei spectaculoase, dar şi pentru cele nouă căsătorii ale sale. „Sunt o femeie de casă. De câte ori divorţez, păstrez casa", declara, cu umor, actriţa.

Zilele trecute, însă, agentul de presă al venerabilei actriţe a declarat că Zsa Zsa Gabor şi soţul ei au decis să-şi vândă reşedinţa din Los Angeles, pentru suma de 28 de milioane de dolari. Vila i-a aparţinut şi lui Elvis Presley, cu câteva decenii în urmă, iar Zsa Zsa Gabor a cumpărat-o la puţin timp după moartea starului, cu suma de 600.000 de dolari.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite