Zeta-Jones, cel mai prost îmbrăcată

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Catherine Zeta-Jones a fost taxată pentru ţinută
Catherine Zeta-Jones a fost taxată pentru ţinută

Catherine Zeta-Jones (40 de ani) ocupă poziţia fruntaşă în clasamentul celor mai prost îmbrăcate celebrităţi, realizat de PETA (People for the Ethical Treatment of Animals), potrivit acceshollywood.com.

Actriţa a ajuns în top din cauza faptului că garderoba ei conţine un număr impresionant de haine, blănuri şi genţi realizate din pielea unor animale exotice.

Comparată cu un criminal în serie

„Cu pantaloni ciudaţi din piele de vacă, haină hidoasă de vulpe şi geata ei din piele de aligator, Catherine Zeta-Jones pare că vrea să-şi facă loc pe Arca lui Noe cu un cuţit în mână. Poate că încearcă să intre în pielea viitorului său personaj: un criminal în serie sau un taxidermist", se arată în comunicatul organizaţiei.

Mai mult, membrii organizaţiei au anunţat că vor boicota spectacolele pe care Catherine Zeta-Jones le va susţine la Walter Kerr Theatre, din New York.

Pe lista neagră a activiştilor de la PETA au fost incluse şi alte celebrităţi de la Hollywood. Jennifer Lopez se află în acest top din cauza hainelor ei de blană, „învechite şi moarte", iar despre Jessica Simpson, membrii organizaţiei au spus că alegerile vestimentare ale actriţei seamănă foarte mult cu cariera ei: „ambele sunt moarte".

Nici Kate Hudson nu a scăpat de criticile celor de la PETA, care au întrebat-o dacă motivul despărţirii ei de jucătorul american de baseball Alex Rodriguez nu este chiar dragostea actriţei pentru hainele din blănuri naturale.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite