Woody Allen despre Carla Bruni: „O iubesc, este grozavă!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Woody Allen îi ia apărarea Carlei Bruni –Sarkozy, prima doamnă a Franţei şi cea mai recentă descoperire a acestuia în materie de actorie  Regizorul şi scenaristul american s-a declarat „şocat“ de informaţiile apărute în presă conform cărora Carla Bruni ar fi o adevărată catastrofă la filmările pentru comedia romantică „Midnight in Paris“.

Woody Allen a profitat duminică de speech-ul ţinut la Festivalul de Film de la Toronto, unde i-a fost prezentată comedia „You Will Meet a Tall Dark Stranger“, şi a subliniat că informaţiile comform cărora Carla Bruni a avut nevoie de 32 de duble pentru a filma o scenă pentru „Midnight în Paris“ sunt complet false. De asemenea, regizorul a negat că angajat deja o altă actriţă pentru a relua turnarea scenelor în care apăruse iniţial doamna Sarkozy.
„Este 100%neadevărat! Este în film. Tot ce a filmat se află în film. O iubesc, este grozavă! Nu are un rol mare, însă este un rol respectabil. Totul a fost complet inventat. Acum am angajat, într-adevăr, o altă actriţă în a doua parte a filmului, pentru un rol complet diferit. Amândouă sunt prezente în film“, a explicat regizorul.
Allen a mai precizat că a filmat numărul obişnuit de 8-9 duble cu Bruni-Sarkozy, la fel ca şi ceilalţi actori, nume mari ale cinematografiei: Adrien Brody, Marion Cotillard, Kathy Bates şi Owen Wilson.
Pentru că la un moment dat circulaseră zvonuri cum că însuşi preşedintele Sarkozy şi-ar fi manifestat nemulţumirea la adesa jocului Carlei, în timpul unei vizite pe platourile de filmare, regizorul a simţit nevoia să precizeze contrariul. „A venit pe platoul de filmare o dată. I-am dat căşti pentru a o auzi. A spus: < Soţia mea  este o actriţă înnăscută!  > “, a susţinut Woody Allen.
Gurile rele spun că acesta ar avea tot interesul să o păstreze pe prima doamnă a Franţei în distribuţie, chiar dacă aceasta se dovedeşte o pacoste pentru întreaga echipă. Numai beneficiind de influenţa numelui ei se pot obţine rapid autorizaţiile necesare pentru a filma oriunde în Paris. Bruni-Sarkozy interpretează în filmul „Midnight Paris“ rolul unui ghid la Muzeul Rodin - o partitură de mică întindere, retribuită cu suma modestă de 150 de Euro pe zi (n.r. - plata unui figurant). Producţia, care a avut parte de o promovare fără precedent cu „scandalurile“ ce au însoţit-o, urmează să fie lansată anul viitor. 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite