Winehouse a murit singură, în pat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce presa a speculat că motivul morţii artistei ar fi o supradoză de droguri, au apărut noi teorii cu privire la cauzele decesului. Amy Winehouse, care a încetat din viaţă sâmbătă, la 27 de ani, a murit singură, în propriul pat, susţine agentul ei. Acesta infirmă că artista a petrecut cu o noapte înainte.

Deşi autopsia a fost efectuată în cursul zilei de ieri,  supoziţiile despre moartea cântăreţei nu au încetat să apară. Tabloidul „The Sun" notează că Amy a murit cu şase ore înainte ca trupul ei să fie descoperit şi că în casa din Camden (Londra) nu au fost găsite droguri. Cântăreaţa în vârstă de 27 de ani a fost văzută ultima oară în viaţă sâmbătă dimineaţa (23 iulie), la ora 10.00, de către garda ei de corp, potrivit unor surse din poliţie citate de publicaţia britanică. De altfel, această ipoteză a fost confirmată şi de Chris Goodman, agentul de presă al artistei britanice, care a declarat că Amy Winehouse „a murit singură, în patul ei", trupul neînsufleţit al artistei fiind găsit după mai multe ore de un bodyguard.

„Amy se afla singură în casa ei, în altă cameră decât aceea în care era agentul de pază pe care noi îl angajasem să o supravegheze în ultimii ani. Ea s-a dus în dormitor după ce i-a spus că vrea să doarmă, iar atunci când el a venit să o trezească, a văzut că nu mai respira. A telefonat imediat la numărul de urgenţe. Era extrem de şocat", a declarat Goodman pentru contactmusic.com, citat de Mediafax.

„Nicio petrecere sălbatică"

Deşi presa a speculat că artista ar fi consumat mai multe droguri şi alcool, un „cocktail" care i-a adus moartea, Chris Goodman susţine că „nu a existat nicio petrecere sălbatică". „Au existat speculaţii potrivit cărora ea ar fi luat droguri, însă nu putem să spunem nimic până la efectuarea autopsiei. Nu a existat nicio petrecere sălbatică, ea a murit singură, în patul ei", a declarat Chris Goodman.

Suflet-pereche

Tabloidul „The Sun" mai susţine că vineri, cu mai puţin de 24 de ore înainte de a muri, vedeta britanică a efectuat un control medical de rutină, iar doctorul care a examinat-o a fost mulţumit de rezultate. „Amy avea o sănătate fragilă şi făcea controale în mod regulat.

Amy Winehouse a avut probleme cu drogurile şi alcoolul, dar cauza morţii ei este încă necunoscută    Foto: AFP

Doctorul era mulţumit de starea ei, iar când a plecat de la ea, vineri, nu-şi făcea niciun fel de grijă. După mai puţin de 24 de ore avea să fie moartă", a spus o sursă apropiată cântăreţei. Şi familia artistei a fost şocată de articolele care relatau că Amy a cumpărat cocaină, ketamină şi ecstasy cu o zi înainte de a muri, catalogând aceste afirmaţii drept un „nonsens". Poliţia a confirmat că în locuinţa din Camden nu au fost găsite droguri.

Blake Fielder-Civil, fostul soţ al cântăreţei, este şi el devastat de tragedie. Acesta se afla la închisoare când a primit vestea, sâmbătă seara, şi a leşinat când a aflat ce s-a întâmplat. „Nu pot fi consolat... lacrimile mele nu vor seca niciodată", a spus el pentru „The Sun". Blake, în vârstă de 29 de ani, condamnat recent la 32 de luni de închisoare pentru furt şi ultraj, a declarat că Amy Winehouse a fost sufletul lui pereche. „Nu voi mai simţi niciodată aceeaşi dragoste pe care am avut-o pentru ea. Toţi cei care ne ştiau pe mine şi pe Amy cunoşteau profunzimea iubirii noastre", a declarat Blake Fielder-Civil.

În urmă cu câteva săptămâni, Amy Winehouse i-a mărturisit unui prieten apropiat că Blake era singura persoană care ar fi putut să o salveze. Amy Winhouse şi Blake Fielder-Civil s-au căsătorit în 2007 şi au divorţat în anul 2009.

Vânzările de albume au explodat

Vânzările albumelor semnate Amy Wine-house au explodat de la moartea artistei şi au crescut de 37 de ori în doar câteva ore, în timp ce vânzările de single-uri s-au majorat de 23 de ori, potrivit Agerpres. Discul „Back to Black", lansat în anul 2006, care include hituri ca „Rehab", „You Know I'm No Good", „Back to Black" şi „Tears Dry on Their Own", a reintrat în topuri după aproape cinci ani de la lansare, relatează Sky News. Albumul a ajuns pe prima poziţie în topul iTunes din Marea Britanie şi din alte 15 ţări.

"Nu voi mai simţi niciodată aceeaşi dragoste pe care am avut-o pentru ea. Toţi cei care ne ştiau pe mine şi pe Amy cunoşteau profunzimea iubirii noastre."
Blake Fielder-Civil
fostul soţ al lui Amy Winehouse

image

Află de pe forbes.ro lecţia exceselor sau cum arată topul vedetelor decăzute

Vezi o galerie foto cu cine completează TOPUL celor 10 vedete care au călcat strâmb, dar şi pe ce loc se situează cântăreaţa Amy Winehouse

Citeşte pe forbes.ro cine ia averea lui Amy Winehouse

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite