Robbie Williams, încântat de Take That

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Artistul britanic Robbie Williams (foto) a declarat că a înregistrat deja melodii noi cu fosta sa trupă, Take That, şi că sunt „absolut minunate“, relatează Mediafax, care citează thesun.co.uk.

Cântăreţul în vârstă de 35 de ani a mărturisit într-un interviu, care va fi difuzat de Crăciun, că a înregistrat deja melodii împreună cu Take That, după ce iniţial declarase că o asemenea colaborare este la stadiul de idee.

Săptămâna trecută, artistul a cântat împreună cu foştii colegi de trupă la concertul de caritate Children in Need, la Royal Albert Hall, din Londra.

Robbie Williams a lansat recent un nou album, „Reality Killed the Video Star“, după o pauză de trei ani. Artistul a părăsit formaţia în 1995 şi s-a bucurat de un mare succes pe cont propriu. Robbie Williams a vândut 55 de milioane de albume în toată lumea şi deţine o avere estimată la 90 de milioane de euro.

Membrii Take That s-au reunit în 2006, fără Robbie Williams, la aproape 11 ani de la destrămarea trupei. Gary Barlow, Jason Orange, Mark Owen şi Howard Donald au avut un succes uriaş după reunirea trupei, iar albumul cu care au revenit pe scenă, „Beautiful World“, s-a vândut în peste trei milioane de exemplare.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite