Will Smith neagă divorţul de soţia sa: «căsătoria noastră este intactă»

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Actorul american a negat orice zvon cu privire la despărţirea de cea de-a doua lui soţie cu care are doi copii, Jada Pinkett Smith.

Will Smith, în vârstă de 49 de ani, a dat un comunicat prin care pune capăt zvonurilor care au circulat în ultimele ore potrivit cărora ar fi în prag de divorţ. Protagonistul peliculei "Men in Black", care este susţinut şi de fiul său de 18 ani, Trey Smith, din prima căsătorie, nu ştie cine a alimentat această falsă ipoteză.

"Deşi suntem reticenţi la a răspunde unor astfel de provocări apărute în presă, ţinem să precizăm că zvonurile care circulă sunt complet false. Suntem încă împreună, iar căsătoria noastră este intactă", se arată în comunicat potrivt Daily Mail.

La rândul ei, Jada Pinkett Smith, soţia lui Will, a negat orice fel de legătură amoroasă cu Marc Anthony, alt zvon care a apărut în mass-media. Fostul soţ al lui Jennifer Lopez a declarat că sunt doar foarte buni prieteni. "Toate ştirile legate de Marc şi Jada sunt complet false, complet neadevărate", a spus un purtător de cuvânt al cântăreţului.

Zvonurile cu privire la relaţia dintre Marc Anthony şi Jada Smith au apărut după ce cei doi au fost prinşi de fotografi în ipostaze tandre.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite