Whitney Houston, din nou la dezintoxicare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cântăreaţa americană Whitney Houston, în vârstă de 47 de ani, s-a internat din nou într-o clinică din Statele Unite ale Americii, unde primeşte tratament specializat contra dependenţei de droguri şi de alcool, a anunţat, ieri, agentul de presă al artistei.

Whitney Houston urmează un program specializat, care le permite pacienţilor să vină la clinică şi să plece după tratament, fără a fi nevoiţi să rămână câteva zile sau săptămâni în incinta acesteia.

„Whitney Houston urmează un program de tipul «in and out-patient» pentru a primi tratament contra dependenţei de droguri şi alcool. S-a înscris din propria iniţiativă în acest program, pentru a sprijini lungul ei proces de recuperare", a declarat Jill Fritzo, agentul de presă al cântăreţei.

Whitney Houston, odinioară una dintre artistele cu cea mai mare priză la public, datorită unor hituri precum „I Will Always Love You", „I'm Every Woman" sau „I Have Nothing", a încercat în zadar să-şi resusciteze cariera muzicală. Concertele sale din turneul de revenire au fost aspru criticate. La Paris, ea a fost internată în spital din cauza unei infecţii respiratorii.

Cântăreaţa şi fostul ei soţ, Bobby Brown, şi-au întreţinut reciproc dependenţa de droguri, în ciuda divorţului din 2006. Whitney şi-a încercat norocul şi în actorie. Ea a deţinut rolul principal în filmul de succes „Bodyguard", în care a jucat alături de Kevin Costner, dar şi alte pelicule, cu impact minor la box-office.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite