Whitney Houston s-a internat într-o clinică de tratare a dependenţei de droguri şi alcool

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cântăreaţa americană Whitney Houston, în vârstă de 47 de ani, care s-a confruntat de-a rândul cu dependenţa de droguri, s-a internat din nou într-o clinică de dezintoxicare din Statele Unite, a anunţat reprezentantul artistei.

"Whitney Houston urmează un program de tipul «in an out-patient» pentru a primi tratament contra dependenţei de droguri şi alcool. Whitney s-a înscris din propria iniţiativă în acest program, pentru a sprijini lungul ei proces de recuperare", a declarat Jill Fritzo, agentul de presă al cântăreţei.

Programul de tip «in an out» le permite pacienţilor să vină la clinică şi să plece după tratament, fără a fi nevoiţi să rămână câteva zile sau săptămâni în incinta acesteia.  Potrivit TMZ, Whitney Houston s-a internat în urmă cu 10 zile în clinică şi i se permit apariţiile în public cu condiţia să fie însoţită de un supraveghetor.

În aprilie 2010, Whitney Houston a catalogat drept "ridicole" articolele apărute în mass-media internaţională potrivit cărora ea ar fi reînceput să se drogheze. Potrivit site-ului TMZ, artista americană s-a înscris în acest program deoarece vrea să îşi "cureţe" organismul de toxine, pentru a fi pregătită să joace într-un film.

În decembrie 2002, cântăreaţa a recunoscut, în timpul unui interviu acordat postului ABC, că a consumat droguri şi alcool. În ciuda faptului că a negat că era dependentă, cântăreaţa s-a internat, în 2004, într-o clinică de dezintoxicare din Georgia. Ea a declarat, într-un interviu acordat lui Oprah Winfrey, că drogurile pe care le folosea cel mai frecvent, împreună cu fostul său soţ, erau o combinaţie de marijuana şi cocaină.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite