VIDEO Vunk şi-a înecat instrumentele în lacrimi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cu o săptămână în urmă, trupa Vunk a filmat videoclipul celui mai nou single al său, „Lacrimi de coniac“, inclus pe albumul „Ca pe vremuri“.

Pentru cel de-al 20-lea clip din cariera lor, băieţii au ales-o pe vedeta Pro tv Dana Rogoz pentru rolul feminin principal.

Trei tone de apă au curs sub formă de ploaie timp de şase ore la filmările care s‑au ţinut la subsolul Teatrului Naţional Bucureşti. Sub tutela regizorului Silviu Mustăţea, ploaia a căzut atât peste membrii trupei, cât şi peste Dana, şi a distrus instrumentele trupei. Dacă toţi cei cinci care au îndurat „ploaia torenţială" şi‑au revenit imediat după filmări, nu acelaşi lucru s-a întâmplat şi cu pianul, setul de tobe şi cele două chitare, instrumente care au fost sacrificate pentru un rezultat cel puţin spectaculos.

Despre actriţa şi prezentatoarea emisiunii „De Suflet" de la Pro Tv Internaţional, Cornel Ilie, liderul trupei, a declarat că o prinde foarte bine ipostaza romantică şi că ea este vedeta videoclipului.

Dana Rogoz şi Cornel Ilie

image

„Dana chiar a jucat în clip, noi doar am apărut. A avut un rol mult mai important şi chiar mai intens decât noi. A fost interesant, dar şi puţin periculos, mai ales pentru Dana care a stat o bună parte din filmare în apă, la o temperatură nu tocmai ridicată. Noi am avut geci pe noi, iar ea doar pantaloni scurţi şi o bluză", a spus Cornel Ilie.

„Lacrimi de coniac" este piesa tuturor celor care au suferit sau încă mai suferă din dragoste, „menită să le dea îndrăgostiţilor înapoi toate lacrimile pe care le-au plâns vreodată şi astfel puterea să iubească din nou", a adăugat Cornel Ilie. Lansată chiar de Ziua Îndrăgostiţilor, piesa va putea fi ascultată de Dragobete, în cadrul concertului susţinut de Vunk la Oldies Pub din Sibiu, de la ora 21.30.

"«Lacrimi de coniac» este menită să le dea îndrăgostiţilor înapoi toate lacrimile pe care le-au plâns vreodată şi astfel puterea să iubească din nou."
Cornel Ilie
lider Vunk

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite