VIDEO Vraja s-a sfârşit pentru Harry Potter

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Filmările pentru cele două părţi ale peliculei „Harry Potter şi Talismanele Morţii“, ultima din seria care prezintă aventurile vrăjitorului, s-au încheiat. După zece ani şi opt filme, toţi cei implicaţi în franciza de succes au fost cuprinşi de melancolie. Unii chiar au încercat să fure suvenire de pe platou.

Filmările la cele două pelicule „Harry Potter şi Talismanele Morţii" s-au încheiat în urmă cu câteva zile. Ultimele două părţi vor fi lansate în noiembrie anul acesta, respectiv, în iulie 2011.

Pentru Daniel Radcliffe (20 de ani), interpretul vrăjitorului Harry Potter, şi pentru colegii şi prietenii lui, Rupert Grint (Ron Weasley) şi Emma Watson (Hermione Granger), acesta este sfârşitul unei ere.

Nici nu ajunseseră la pubertate atunci când au fost selectaţi dintre mii de copii de 10 ani pentru rolurile unor ucenici la şcoala de magie
Hogwarts. Acum, după ce fanii lor au crescut odată cu ei, cei trei sunt tineri de 20 de ani, milionari şi iubiţi de copii şi de adulţi din lumea întreagă.

„Toată lumea a fost devastată. A fost foarte, foarte trist", a declarat Radcliffe pentru „The Telegraph". „Plângeam toţi şi am avut un sentiment ciudat", a adăugat tânărul, care îşi doreşte să continue cariera în actorie.

În curând va începe filmările la pelicula „The Journey Is the Destination", biografia fotoreporterului Dan Eldon, în care deţine rolul principal. Totodată, el se pregăteşte pentru un musical pe Broadway.

Şi roşcatul Rupert Grint (21 de ani), interpretul lui Ron Weasley, îşi va continua cariera cinematografică. El va apărea în curând în pelicula „Wild Target", alături de Rupert Everett şi de Emily Blunt.

Grint a încercat deja să-şi schimbe imaginea de „băiat bun" cu ajutorul filmului „Cherrybomb", lansat în 2009, peliculă care prezenta câţiva adolescenţi care aveau probleme cu sexul şi cu drogurile.

Grint a mai povestit pentru BBC că, la sfârşitul filmărilor pentru „Harry Potter", după ce a plâns, a încercat să fure ceva de pe platouri, pe post de suvenir - oul de aur din cel de-al patrulea film al francizei.

„L-am pus într-o faţă de pernă şi am încercat să-l scot de-acolo. Dar se pare că valora câteva mii de dolari", spune Grint, care a fost prins cu obiectul furat şi a trebuit să-l returneze.

Renunţă la actorie

Emma Watson (20 de ani), interpreta frumoasei şi deşteptei Hermione Granger, urmează în prezent cursurile Universităţii Brown din Statele Unite. Ea spune că nu este atât de pasionată de actorie încât să continue acest drum.

Dar a povestit pentru „The Telegraph" că la sfârşitul filmărilor s-a simţit ca la moartea unei persoane apropiate. „Ştiu că sună a exagerare, dar chiar asta simt. Voi fi devastată şi foarte tristă, pentru că a fost o parte importantă a vieţii mele", a spus Watson.

Ştiind că sfârşitul se apropie, mai multe celebrităţi au vizitat platourile, inclusiv Sarah Jessica Parker, Kate Winslet şi Michelle Obama, soţia preşedintelui american.

" Toată lumea a fost devastată. A fost foarte, foarte trist. Plângeam toţi şi am avut un sentiment ciudat."
Daniel Radcliffe
actor

" Ştiu că sună a exagerare, dar chiar simt că a murit cineva drag. Voi fi devastată şi foarte tristă, pentru că a fost o parte importantă a vieţii mele."

Emma Watson
actriţă

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite