VIDEO Visul unei nopţi de vară: trenuri rock’n-roll pentru fanii Bon Jovi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Biletele pentru concertul pe care trupa americană Bon Jovi îl va susţine în Piaţa Constituţiei din Capitală, pe 10 iulie, au fost puse în vânzare ieri, în reţeaua Eventim, au anunţat organizatorii show-ului, D&D East Entertainment.

Biletele costă 138,5 lei (primele 2.000 de tichete pentru peluză, vândute la un preţ promoţional), 159,8 lei (peluză), 186,4 lei (Normal Circle), 298,2 lei (Golden Circle), 372,8 lei (VIP B1 sau B2) şi 479,3 lei (VIP A1 sau A2).

Citiţi şi:

Start la bilete pentru concertul Bon Jovi. Biletul vip costă 479 de lei

Bon Jovi va sosi în Bucureşti de la Istanbul, cel mai probabil cu o zi înainte de concert, pe 9 iulie, potrivit organizatorilor. Show-ul din România, inclus în turneul mondial „The Circle", va avea exact aceleaşi elemente ca spectacolele susţinute în Europa de Vest. Deocamdată, nu se ştie cine va fi artistul care va cânta în deschidere. Promoterul Marcel Avram a declarat că doreşte să ofere posibilitatea cât mai multor fani din ţară să ajungă la concertul Bon Jovi şi speră să poată negocia înfiinţarea unor linii speciale de transport pentru aceştia, aşa-numitele trenuri rock'n-roll. Totodată, Marcel Avram mizează şi pe prezenţa câtorva mii de spectatori din Bulgaria. 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite