"Visul meu în momentul ăsta? Un copil"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Spumos ca o şampanie bine agitată, vesel, întotdeauna cu idei. Cântă, dansează, sare, se învârte ca un titirez, nu poate să stea o clipă locului. E Horia Brenciu, showmanul care i-a intrigat

Spumos ca o şampanie bine agitată, vesel, întotdeauna cu idei. Cântă, dansează, sare, se învârte ca un titirez, nu poate să stea o clipă locului. E Horia Brenciu, showmanul care i-a intrigat pe unii, i-a lăsat pe alţii cu gura căscată, dar şi-a distrat publicul de fiecare dată. Fanii îl pot redescoperi la Hilton cântând alături de orchestra lui într-un spectacol de zile mari.
- Ce noutăţi şi proiecte pregăteşte Horia Brenciu pentru public?
- Dragul meu, ca să povestesc totul ne-ar trebui vreo două şuete şi foarte multe cafele.
- Mai cânţi? Ce face în momentul de faţă orchestra lui Horia Brenciu? Se spune că primiţi în jur de 2.500 de euro pe eveniment.
- "HBorchestra" face bine, repetă, cântă, dansează, se bucură de succes şi de viaţă. În legătură cu banii, crede-mă, nici eu nu ştiu, câteodată, cât primesc. Sunt contracte pe care le negociez eu, dar există şi cazuri în care managerul firmei mele se descurcă perfect. În orice caz, suma menţionată de tine (plus TVA), care era relativ apropiată de adevăr, cu mai bine de jumătate de an în urmă, s-a modificat odată cu creşterea numărului membrilor orchestrei mele. În ceea ce priveşte împărţirea banilor, asta e o chestiune de onoare! Într-un spectacol pe care îl produc există o echipă de peste 20-30 de oameni, artişti sau tehnicieni. Uneori, e chiar mai mare. N-aş fi mers atât de departe cu ei, dacă n-aş fi apreciat valoarea muncii lor cu recompensa, firească, financiară şi nu numai. Cunosc multe cazuri de trupe care s-au scindat din pricina banilor. În "HBorchestra", varianta asta nu există!
- Horia, ai slăbit foarte mult în ultima vreme. Ai urmat vreo cură de slăbire? Poţi oferi o reţetă specială?
- O, da! Într-adevăr, am slăbit, dar, sincer, nu am urmat nici o cură. Problema kilogramelor am rezolvat-o prin muncă intensă, pur şi simplu! Într-un spectacol, slăbesc, în medie, două kilograme. E una dintre cele mai plăcute şi mai naturale cure de slăbire pe care am făcut-o în viaţa mea.
De când am început şirul show-urilor, alături de orchestra mea, această modalitate mi-a adus mari satisfacţii. Gândeşte-te că toţi cei cinci suflători - două trompete, două saxofoane şi un trombon - pe care-i am la partea de brass a orchestrei au început să danseze şi mai abitir decât mine. Au o coregrafie senzaţională! Este o cură de slăbire generalizată!
- De ce te îngrăşai? Erai pofticios? Îţi plăceau dulciurile, berea sau nu făceai destulă mişcare?
- Eu, de când mă ştiu, am fost un tip gurmand. Poate nici nu făceam atâta mişcare, ştiu şi eu?! În momentul de faţă, la spectacole, ard pe scenă, dau totul din mine. În legătură cu mâncarea, acum mă controlez mai bine. Aşa-mi place să cred. Când mănânci cu poftă, şi aerul are calorii!
- Cum e de fapt adevăratul Horia Brenciu? Are o mască sau e cel cu care s-au obişnuit spectatorii şi fanii săi? Îl poţi critica un pic?
- Eee, tu ce mai vrei să afli acum? Horia e Horia. Adică un tip căruia îi place viaţa. N-are nici o mască. Când vrea să guste dintr-un măr o face. Când vrea să atingă o floare, nu se dă înapoi. Când vrea să încerce ceva nou, îi place şi riscul. De critică, se ocupă alţii.
- Frumos eşti. Înalt, la fel. Bani ai. Deştept, nu mai vorbim. De ce nu te-ai însurat până acum?
- E simplu, ca bună ziua. N-am găsit încă femeia.
- Gurile rele spun că ai fi de altă orientare sexuală şi din cauza asta nu s-a petrecut fericitul eveniment.
- Gura lumii! Ce să zic? Iată şi răspunsul: "Câinele moare de drum lung... şi prostul de grija lui Brenciu..."
- Eşti mulţumit de tine, de ceea ce ai făcut până acum în viaţă?
- Eu m-am născut în Braşov, acum 33 de ani. Datorită educaţiei şi harurilor cu care Dumnezeu m-a înzestrat, îmi câştig existenţa în cel mai frumos şi plin de capcane domeniu din lume: Show business-ul! De trei ani de zile, produc evenimente şi spectacole. Toate astea le realizez colaborând cu muzicieni, solişti de muzică, actori, dansatori şi toţi cei care, aflându-se pe scenă, produc aplauze!
În ultimii ani, cea mai mare satisfacţie a mea este "HBorchestra"! Cei 11 oameni care formează această trupă sunt familia mea! Cu ei am avut unele dintre cele mai frumoase momente artistice din viaţă şi le mulţumesc că m-au învăţat că succesul vine mult mai repede în echipă!
- Ce vise are bărbatul Horia Brenciu?
- Visul meu, în momentul ăsta, zici? Un copil.
- Dar coşmaruri?
- Întrebările-capcană tip şuetă!
- Spune-mi, sincer, Horia, ai fost vreodată înşelat în amor?
- ?ăăă, în amor... am înşelat. Dar am fost iertat.
- Cum trebuie să arate femeia care îţi va purta numele.
- Mai bine ca niciodată!!!
- Care a fost ultima carte citită?
- Era să zic "Alchimistul"...!

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite