Virgina şi Teologul vor spune "Da" sau "Nu"?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În această dimineaţă, mirii se vor vedea pentru prima dată la Oficiul Stării Civile, unde vor hotărî dacă se vor căsători. Cel mai inedit show de radio, "Nuntă pe NeVe" de la Radio 21,

În această dimineaţă, mirii se vor vedea pentru prima dată la Oficiul Stării Civile, unde vor hotărî dacă se vor căsători. Cel mai inedit show de radio, "Nuntă pe NeVe" de la Radio 21, se va încheia, astăzi, după câteva săptămâni în care publicul a fost ţinut cu sufletul la gură.

Finaliştii sunt o virgină de 20 de ani şi un tânăr teolog, fiu de preot. Mireasa, inocentă, s-a trezit brusc faţă în faţă cu cea mai grea decizie pe care a trebuit să o ia până acum: cea de a se căsători.

Iar Teologul, mirele de 23 de ani, cuminte, care este atât de emoţionat încât nu mai are somn de câteva zile. Cei doi par foarte îndrăgostiţi, deşi, conform regulilor concursului, nu s-au văzut niciodată.

Dacă finaliştii show-ului vor spune "Da" la Starea Civilă, începând cu ora 19, clubul Fratelli Social Club din Capitală se va umple de nuntaşi. Dacă unul dintre ei va refuza să se căsătorească, Radio 21 va da o superpetrecere.

Naşii acestui eveniment "dement" sunt Dana Nălbaru şi Dragoş Bucur, un cuplu nonconformist care s-a potrivit de minune cu nunta mirilor care nu s-au văzut niciodată.

Vedete



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite