Vine sau nu vine, daţi-mi un răspuns

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mai multe spectacole ale unor artişti internaţionali, programate în România, au stat sub semnul întrebării şi au ţinut fanii cu sufletul la gură. După ce concertul pe care urma să-l susţină în Capitală, la 15 mai 2010, a fost anulat, Cesaria Evora revine în România cu două show-uri în octombrie: la Braşov şi la Bucureşti.

Artista, care a suferit în mai o intervenţie chirurgicală pe cord deschis, îşi reia turneul de promovare a albumului „Nha Sentimento". „Diva desculţă", aşa cum a fost supranumită cântăreaţa în vârstă de 68 de ani, va concerta la Sala Sporturilor din Braşov, la 15 octombrie, şi la Sala Palatului din Bucureşti, la 18 octombrie.

Biletele costă între 70 şi 210 lei şi pot fi achiziţionate de la Sala Palatului din Bucureşti, Sala Sporturilor din Braşov, din librăriile Humanitas şi Cărtureşti, magazinele Diverta, dar şi online, de pe www.eventim.ro, www.myticket.ro, www.blt.ro, www.bilete.ro. Biletele pentru show-ul din 15 mai, nereturnate până în acest moment, rămân valabile, urmând să fie schimbate la casele de bilete de unde au fost achiziţionate. 

Alarmă falsă

Alte concerte anunţate de diverşi promoteri români au stat sub semnul incertitudinii din diverse motive. Un mesaj postat, săptămâna trecută pe Twitter, pe contul lui Axl Rose, solistul formaţiei americane Guns N' Roses,anunţa că toate concertele din perioada următoare, inclusiv show-ul de la Bucureşti (21 septembrie), au fost anulate.

Fanii trupei au fost dezamăgiţi doar preţ de câteva ore, până când managementul Guns N' Rosesa anunţat că mesajul este fals şi că a fost postat de un hacker.

Show-urile din turneul european vor avea loc conform programului, iar spectatorii români mai pot achiziţiona bilete pentru concertul de la Rom­expo la preţuri cuprinse între 127,8 lei şi 298,2 lei, din reţeaua Eventim.Show-ul pe care formaţia germană ­Scooter urma să-l­ susţină la Arenele Romane din Capitală, la data 5 iunie, a fost şi el amânat pentru 26 septembrie, în acelaşi spaţiu de concerte.

Bilete încă valabile

Această amânare a fost cauzată de o restructurare a programului de turneu. Biletele pentru concertul de la Bucureşti pot fi procurate online, de pe www.ticketfan.ro, şi din reţeaua Diverta, la preţul de 100 de lei. Biletele vândute pentru data
de 5 iunie rămân valabile.

La sfârşit de an

Printre artiştii internaţionali care vor concerta la Bucureşti se numără Richard Marx (1 noiembrie), Samantha Fox şi Sabrina (26 noiembrie),  fostul solist Modern Talking, Thomas Anders (10 decembrie).

Ozzy cântă la „matineu"



Fanii lui Ozzy Osbourne (foto) aproape că au fost privaţi de primul show al artistului britanic în România. Iar asta pentru că Zone Arena (locul de desfăşurare a concertului) a fost la un pas de a fi demolată - pe motiv că proprietarii nu au autorizaţie de construcţie, dar şi pentru că locuitorii din zonă au depus plângeri că sunt deranjaţi de zgomotul puternic.

Organizatorii show-ului au asigurat însă publicul că Ozzy va cânta la Bucureşti, la data anunţată (2 octombrie), la Zone Arena, dar că spectacolul „va trebui să se încheie înainte de ora 22.00, pentru a nu tulbura ordinea şi liniştea publică".

image
Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite