Videoclipuri pentru piesele finaliste la Eurovision

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lora (centru) şi Sonny Flame au filmat clipul pentru piesa „Come Along“
Lora (centru) şi Sonny Flame au filmat clipul pentru piesa „Come Along“

Filmarea videoclipurilor pentru piesele finaliste la Selecţia Naţională Eurovision 2010, organizată în coproducţie de TVR şi de Adevărul, a intrat în linie dreaptă.

După două zile de filmări, astăzi sunt aşteptaţi ultimii patru finalişti.

Trei zile pline

Marţi, cinci finalişti au filmat videoclipuri pentru piesele lor: trupa Zero, Lora şi Sonny Flame, Laurenţiu Niculescu, Tina Geru şi Alexandra Ungureanu. Astfel, fiecare dintre artiştii calificaţi în finală a avut la dispoziţie o oră pentru filmări.

Primii care au înregistrat în studioul TVR au fost cei din trupa Zero. Oxi (platane/sampler) a spus că îşi doreşte să ajungă la Eurovision pentru ca formaţia din care face parte să devină cunoscută peste graniţe, dar şi pentru a putea încheia contracte internaţionale.

Lora şi Sonny Flame au fost următorii care au venit în platou, pentru a realiza videoclipul piesei „Come along". Tocurile prea înalte i-au creat însă probleme cântăreţei, care a fost nevoită să-şi schimbe ţinuta pentru a putea continua. Lulu (Laurenţiu Niculescu) şi The Puppets l-au înlocuit pe David Bryan, iar în show-ul lor a fost inclus şi un număr cu două marionete. Au urmat apoi Tina Geru cu Keo, iar fimlările de marţi s-au încheiat cu Alexandra Ungureanu.

image

Ieri, alţi şapte finalişti au filmat videoclipuri: Paula Seling cu Ovi, Pasager, Dalma, Paula Seling cu Kamara, Răzvan Krivach, Anda Adam cu Connect-R şi Luminiţa Anghel cu Tony Tomas şi Adrian Piper. Astăzi, în ultima zi de filmări, alţii patru artişti cu piese calificate în finală sunt aşteptaţi la filmări - Cătălin Jossan, trupa Hotel FM, Lucia Dumitrescu şi Alexia.

Finala la Circul Globus

Finala Selecţiei Naţionale Eurovision 2010 va avea loc la 6 martie, la Circul de stat Globus, iar show-ul va fi prezentat de Horia Brenciu şi de Valentina Pelinel, urmând ca din Camera Verde să transmită Gianina Corondan.

Selecţia va fi organizată, în premieră, de Televiziunea Română în coproducţie cu trustul Adevărul. Publicaţiile „Adevărul", „Adevărul de seară" şi „Click!" vă vor oferi exlusivităţi, amănunte inedite din culisele Eurovision 2010, premii şi surprize. Finala europeană a concursului Eurovision va avea loc la data de 29 mai, la Oslo, în Norvegia.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite