„Victor Newman“ părăseşte „Tânăr şi neliniştit“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
„Victor Newman“ părăseşte „Tânăr şi neliniştit“
„Victor Newman“ părăseşte „Tânăr şi neliniştit“

Actorul Eric Braeden, interpretul longevivului personaj Victor Newman din „telenovela“ americană „Tânăr şi neliniştit“, a anunţat că părăseşte distribuţia serialului după aproape 29 de ani.

Motivul deciziei sale este dorinţa producătorilor de a reduce costurile, începând cu salariul actorului. Braeden (68 de ani) şi agentul său au încercat să negocieze cu casa de producţie Sony, însă discuţiile au ajuns într-un impas.

Îndrăgitul actor avea contract cu postul american CBS până în noiembrie 2010, însă producătorii aveau dreptul de a renegocia acest contract din şase în şase luni.

Nu este apreciat faptul că, timp de 27 de ani, am fost o parte importantă a acestui serial, producţie care a fost numărul unu în materie de audienţe“, a declarat Braeden pentru ediţia online a revistei „Entertainment Weekly“. Actorul se oferise în 2007, la începutul crizei economice, să suporte o reducere de salariu, însă producătorii nu considerau că este necesar.

Braeden şi-a filmat ultimul episod la 23 septembrie, iar acesta va fi difuzat în SUA în noiembrie. El spune despre ieşirea lui Victor Newman din serial că a fost „grăbită“ şi că povestea avea scopul de a-l intimida, pentru a accepta noua ofertă.

Un alt serial de tipul „Tânăr şi neliniştit“, „Lumina călăuzitoare“, s-a încheiat anul acesta, după aproape jumătate de secol de existenţă, din cauza retragerii sponsorului principal.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite