Viaţa văzută în verde

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Copertă Ghid TV
Copertă Ghid TV

Amfitrionii emisiunii „Bună ca viaţa“ de la TVR 1, Laura Belecciu şi Dragoş Bucurenci, au oferit Ghidului „Adevărul TV“ un interviu în exclusivitate, cu informaţii picante din „bucătăria“ producţiei.

Laura şi Dragoş vorbesc despre protejarea naturii şi despre persoanele publice din România implicate în demersuri ecologice şi oferă idei despre posibilităţile de a petrece timpul liber într-o manieră creativă.

Cei doi prezentatori se referă la ambiţiile lor de viitor legate de conţinutul şi consistenţa reportajelor prezentate la „Bună ca viaţa". „Vom încerca să aducem emisiunea la o oră mai accesibilă, iar pe partea de conţinut, mi-aş dori să avem reportaje mai bine documentate şi mai bine realizate. Într-o lume ideală, această emisiune ar avea reportaje de tip National Geographic, Discovery. Dar o ediţie ar costa cât un sezon...", mărturiseşte Dragoş.

În noul număr al ghidului, cea mai titrată biatlonistă din România, Eva Tofalvi, împărtăşeşte impresii despre Jocurile Olimpice de Iarnă de la Vancouver. Toate acestea, dar şi multe alte surprize în noul număr al ghidului „Adevărul TV", care se distribuie gratuit mâine, împreună cu ziarul.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite