VIDEO/FOTO Venezuela a câştigat pentru a şasea oară Miss Universe

0
Publicat:
Ultima actualizare:
VIDEO/FOTO Venezuela a câştigat pentru a şasea oară Miss Universe
VIDEO/FOTO Venezuela a câştigat pentru a şasea oară Miss Universe

Venezuela a câştigat pentru a şasea oară titlul de Miss Universe după ce Stefania Fernandez, în vârstă de 18 ani, a fost încoronată aseară, în Bahamas.

Bruneta Fernandez a devenit a 58-a câştigătoare a titlului de cea mai frumoasă femeie din lume, aducând al şaselea titlu Venezuelei şi al doilea consecutiv. Pe locul secund s-a clasat Miss Republica Dominicană, Ada Aimee de la Cruz.Celelalte trei finaliste au fost Miss Kosovo, Miss Australia şi Miss Puerto Rico.

Fernandez a primit coroana din partea câştigătoarei de anul trecut, venezueleanca Dayana Mendoza.

Totodată, Miss China a fost numită Cea mai plăcută concurentă, în timp ce Miss Thailanda a primit titlul de Cea mai fotogenică participantă.

Miss Univers va primi o recompensă financiară a cărei valoare nu a fost făcută publică şi o bursă de studiu de 100.000 de dolari, pentru a studia actoria la New York, un sejur pentru două persoane în Bahamas, bijuterii şi articole de vestimentaţie.

Ceremonia de încoronare a fost transmisă de televiziunile din 125 de ţări.

La ediţia de anul acesta a Miss Universe au participat 83 de concurente. România a fost reprezentată, după o absenţă de 11 ani, de Bianca Elena Constantin (20 de ani).



Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite