Vedetele spun lucruri trăsnite pe Twitter

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Andreea Bălan, Anda Adam, Cătălin Josan şi Loredana Groza sunt doar câţiva dintre utilizatorii autohtoni ai serviciului. Unii îşi promovează concertele, alţii comentează vremea, altora le place să discute cu fanii. Câţiva dintre ei îşi publică cugetările, care devin perle în toată regula.

Twitter este un serviciu de microblogging care le permite utilizatorilor să-şi publice un gând cu o lungime de maximum 140 de caractere. Alături de Facebook, acesta a devenit pentru vedete - cântăreţi, actori, oameni de televiziune - o unealtă importantă de promovare şi comunicare cu fanii.

Două evenimente din România s-au regăsit în cele mai recente cugetări ale vedetelor de pe Twitter: Finala Selecţiei Naţionale Eurovision şi Premiile Radio România Actualităţi. „Mă bucur din suflet că a câştigat o piesă frumoasă, cântată de două voci bune: Paula şi Ovi. Succes la Oslo!", a scris fără niciun resentiment Cătălin Josan, şi el concurent în finala Selecţiei Eurovision. Şi Paula Seling are cont pe Twitter. Ea a transmis până acum 959 de gânduri.

Promovare pe scurt

Tweet-ul, o frază publicată pe Twitter, este una dintre cele mai rapide metode de promovare pentru artiştii români. Ei anunţă în câteva cuvinte unde şi când vor avea spectacole, iar informaţia ajunge instantaneu în pagina „abonaţilor".

Anda Adam îşi anunţă bilingv concertele şi prezenţele în show-uri TV, în engleză şi în română. BUG Mafia şi-a informat fanii că piesa „Supranatural" a fost finalizată în studio şi că în curând va putea fi descărcată online. Inna şi-a exprimat entuziasmul în legătură cu cele două trofee obţinute la Premiile Radio România Actualităţi, şi-a anunţat prezenţa în Cipru, dar şi lansarea single-ului „Hot" în Marea Britanie, toate în limba engleză. Elena Gheorghe şi-a îndrumat fanii către imagini cu atelierul ei de croitorie.

Trupa Simplu foloseşte contul de Twitter strict pentru promovare, dar Smiley, pe contul propriu, împărtăşeşte şi câteva detalii personale despre el. „Plec spre munte!!! Chiar în mijlocul acestei nopţi. Încă nu ştiu care munte, dar sunt sigur că găsesc răspuns, în drum sau poate în zori", şi-a anunţat el vineri cei 836 de admiratori, iar luni le-a spus tuturor că s-a întors în Bucureşti.

Buletinul meteo

„Frumoasă zi, Doamne! Cine şi-a ales baba azi trebuie să fie happy", spunea Loredana Groza pe contul său personal, pentru 1.300 de fani înregistraţi. La New York, însă, nu a găsit o vreme la fel de frumoasă, pentru că a scris „Raining in Gotham City" („Plouă în Gotham City").
Bitză remarca, în urmă cu puţin timp, că nu mai suportă vremea din ţară. Andreea Bălan are o abordare originală. Prin Twitter, contracarează ştirile false care apar despre ea în ziare şi reviste de profil, negând că va poza dezbrăcată complet.

Rege pe Twitter

În ultimii ani, actorul american Ashton Kutcher a devenit mai cunoscut datorită mesajelor de pe contul de Twitter decât pentru roluri din proiecte de amploare. A concurat cu CNN şi a obţinut un milion de „abonaţi" înaintea faimosului post de televiziune. Acum are 4.654.032 de persoane care-i urmăresc postările şi a „emis" aproape 5.000 de „cugetări". Şi soţia lui, Demi Moore, este înscrisă pe Twitter, cu numele de utilizator „Mrs Kutcher" („Doamna Kutcher"). Cei doi îşi transmit că le e dor unul de celălalt, iar Ashton mai postează câteodată imagini cu soţia lui în ipostaze sexy.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite