VIDEO Ca şi caracatiţa Paul, vedetele din România au ales Spania

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dan Bittman, Kamara şi Simona Pătruleasa sunt câţiva dintre microbiştii care speră ca ibericii să învingă Olanda. Olanda - Spania, meciul care închide Campionatul Mondial de Fotbal FIFA 2010, va fi transmis în direct de TVR 1, mâine-seară, de la ora 21.20.

Poate dintr-un sentiment de fraternitate cu echipa latină, niciuna dintre vedetele chestionate n-a ales Olanda ca favorită. Pentru modul în care a evoluat la acest campionat, echipa lui Del Bosque este preferata mai multor celebrităţi.

Mai citeşte şi:

Caracatiţa Paul, în pericol de a ajunge sushi sau de a fi prăjită

Dan Bittman (48 de ani), solistul trupei Holograf, ezită să dea un pronostic exact pentru finala de mâine-seară deoarece Campionatul Mondial s-a demonstrat a fi imprevizibil. Cântăreţul alege ibericii în defavoarea „Portocalei Mecanice" pentru că merită să câştige după un parcurs în care au reuşit să învingă cei mai serioşi competitori.

„Mi-a părut rău pentru Germania, dar la cum au jucat joi seară, fără niciun fel de inspiraţie, Spania a demonstrat că merită să câştige", spune Dan Bittman. Cântăreţului nu i s-a părut corectă nici eliminarea Angliei, care „a dat un gol perfect valabil în poartă" în meciul cu Germania.

„A fost un campionat cu surprize, trebuie să recunosc. Echipele latine au fost inventive, până la un punct, când se întâlneau cu ţări precum Olanda şi atunci inventivitatea lor pica", crede artistul. Bittman se află în turneu, dar va face tot posibilul să urmărească meciul care va stabili următoarea campioană mondială.

Campionat cu surprize

Kamara (34 de ani), solistul trupei Alb Negru, are un pronostic clar pentru finală: 2-1 pentru Spania. „Aş fi ţinut cu Germania, dar acum că a ieşit, rămân alături de Spania, pentru că merită să câştige, la cum a jucat. Mai joc şi eu fotbal şi sunt în stare să recunosc calitatea când o văd", spune amuzat Kamara, fotbalist amator în timpul liber.

Per total, Kamara a văzut în acest campionat echipe mult mai bine pregătite, „tot felul de surprize plăcute, dar şi eliminări premature". „Nu pot să spun că a fost un campionat spectaculos, dar mi-a plăcut. Am urât vuvuzelele", spune el. Mâine-seară va trebui să aranjeze ceva spontan, imediat după concertul pe care îl va susţine, dar în niciun caz nu va pierde meciul final.

Kamara este şi suporter, şi fotbalist amator



Mădălina Drăghici (23 de ani) este noua vedetă Acasă TV şi va debuta în telenovela „Iubire şi onoare", din toamnă. Vârsta nu are importanţă când vine vorba de fotbal, aşa cum nici absenţa României de la Campionat nu atenuează interesul faţă de joc. Mădălina se alătură vedetelor care merg pe mâna Spaniei, fiind convinsă că „stilul lor latin îi va ajuta să câştige Cupa Mondială".

Mădălina va fi în faţa televizorului mâine-seară, pe canapeaua de acasă, alături de prietene, „cu ochii larg deschişi şi cu pumnii strânşi pentru Spania". Ca şi celelalte vedete, tânăra a avut alte preferinţe la începutul acestui Campionat Mondial. „Mi-a plăcut tehnica unor jucători şi dăruirea unor echipe precum cea a Ghanei. Anul acesta am avut parte de spectacol, dar şi de surpriza eliminării unor favorite ca Argentina şi Brazilia", este de părere Mădălina.

Mai puţin impresionant

Fosta prezentatoare TV ­Gianina Corondan (39 de ani) este proaspăt întoarsă din Olanda, fapt decisiv în alegerea ei. „O să ţin cu Spania, mi se pare şi normal. Suntem mai înrudiţi cu spaniolii decât cu olandezii, iar ăştia din urmă sunt destul de rasişti, vă spune o sursă sigură care a stat printre ei", glumeşte Geanina. În seara finalei va merge cu câţiva prieteni „la Gyuri Pascu la cârciumă".

image

Dan Bittman crede că Spania merită să câştige

image

Radu Vâlcan (27 de ani), protagonistul telenovelei „Iubire şi onoare", spune că este de partea Spaniei, pentru că „este singura echipă care a jucat ceva la acest campionat mondial". Fostul prezentator de ştiri sportive regretă eliminarea Braziliei, ţară al cărei suporter este.

„ După ce a ieşit (Brazilia - n.r.) din competiţie, Campionatul Mondial a încetat să existe", spune el. Pentru Radu, competiţia din Africa de Sud n-a fost una impresionantă.

„A fost foarte slab, poate cel mai slab turneu mondial pe care l-am văzut. Echipele au fost slab pregătite, lipsite de spectaculozitate şi de dăruire", consideră el. Cu toate acestea, se va întâlni cu prietenii mâine-seară şi va urmări finala Cupei Mondiale, iar pariul pentru Spania rămâne o miză bună.

"A fost un campionat gălăgios. Parcă n-a avut farmecul ediţiilor trecute. Sper ca la următorul să nu mai existe vuvuzelele."
Simona Pătruleasa
prezentatoare de ştiri

"Nu pot să spun că a fost un campionat spectaculos, dar mi-a plăcut. Am urât vuvuzelele."
Kamara
cântăreţ

"A fost un campionat cu surprize, trebuie să recunosc. Spania a demonstrat că merită să câştige."
Dan Bittman
solist Holograf

Un campionat fără farmec

Simona Pătruleasa (36 de ani), prezentatoarea principalului jurnal de ştiri de weekend de la Kanal D, va urmări finala împreună cu soţul şi prietenii ei, mizând tot pe Spania.

Vedeta nu a fost mulţumită de această ediţie, începând cu eliminarea favoritei sale, Argentina, şi terminând cu zgomotul vuvuzelelor care a împiedicat-o să se bucure de meciuri.

„A fost un campionat gălăgios. Parcă n-a avut farmecul ediţiilor trecute. Sper ca la următorul să nu mai existe vuvuzelele", spune Simona.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite