Vedetele care aleg „Vocea României“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Loredana, Marius Moga, Smiley şi Horia Brenciu sunt cele patru vedete care vor alcătui juriul show-ului de talente „The Voice/Vocea României", care va debuta din toamnă, la Pro TV.

„Intenţia mea este să descopăr o voce mai bună ca a mea. Acesta e mai mult decât un show de talente, e un spectacol în care vocea va vinde. Gras, slab, chel sau cu plete, acel concurent va trebui să ne cucerească din momentul în care îl auzim" , a declarat Horia Brenciu.

Cu o carieră solidă şi experienţă vastă în industria muzicală, cei patru vor fi mai mult decât un juriu şi vor deveni antrenori ai concurenţilor. În urma unei prime selecţii în care concurenţii sunt doar auziţi, nu şi văzuţi de antrenori, fiecare dintre cei patru trebuie să-şi formeze o echipă de 12 oameni, pe care să-i înveţe tot ceea ce ştiu.

„Vom lucra cu fiecare concurent în parte. Dacă ai o voce foarte bună sunt oameni destui în România care să transforme asta ­într-un produs de succes. Eu sunt unul dintre ei şi sunt acolo să găsesc «Vocea României»", a spus Marius Moga. 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite