Vedetele vând obiecte cu valoare sentimentală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pe un site recent lansat, fiecare personalitate din showbiz postează poza şi preţul lucrurilor la care sunt dispuse să renunţe Dana Săvuică, Daniela Nane, Oana Zăvoranu, Analia Selis,

Pe un site recent lansat, fiecare personalitate din showbiz postează poza şi preţul lucrurilor la care sunt dispuse să renunţe

Dana Săvuică, Daniela Nane, Oana Zăvoranu, Analia Selis, Adrian Enache, Mădălina Manole, Florin Chilian, Ştefan Bănică junior şi multe alte vedete din showbiz, al căror număr a ajuns deja la 70, s-au înscris pe un nou site, lansat oficial de câteva zile, unde îşi pot vinde obiecte personale cu valoare mare sentimentală şi bănească.

Iniţiatoarea ineditului proiect se numeşte Crina Novac, o tânără care recunoaşte sincer că, încă din copilărie, a fost fascinată de lumea showbizului şi de strălucirea vieţii de artist.

Prin urmare, site-ul înfiinţat la iniţiativa sa, www.precious.ro, s-a născut în ideea de a servi celor care sunt fani declaraţi ai persoanelor publice autohtone şi care şi-ar dori să intre în posesia unor obiecte personale ale acestora.

Fiecare vedetă care s-a înscris a pus în vânzare un lucru la care a ţinut mult, care poate fi vândut la un preţ fix. Ştefan Bănică junior, de exemplu, a renunţat la chitara la care a compus "Găseşte-mi loc în inima ta", Andreea Bălan a scos la vânzare multe dintre piesele vestimentare din perioada în care activa în trupa Andre, Daniela Nane a postat pe site jucării ale fiului său Codrin, dar şi verighetele avute în căsnicia sa cu Viorel Popa, iar George Vintilă şi-a anunţat intenţia de a vinde prima sa motocicletă.

Vip-urile aleg destinaţia banilor

Unii fani au deja pretenţii vizavi de vedetele preferate, astfel că Dana Săvuică s-a văzut nevoită ca, la cererea unor admiratori, să vândă revista Palyboy în care a apărut ea în anul 2000. Asta pe lângă verighetele sfinţite în biserică la nunta sa cu Răzvan, soţul ei de 14 ani.

Fiecare vedetă alege destinaţia banilor încasaţi în urma vânzărilor şi, potrivit Crinei Novac, site-ul nou-înfiinţat este singurul instrument din România pe care aceştia îl pot folosi pentru ca sumele obţinute să fie reinvestite în scopuri profesionale, cum ar fi lansarea unui nou disc sau realizarea unui videoclip.

Cu toate acestea, Dana Săvuică, Bogdan de la El Negro, Adrian Fetecău şi, mai nou, solista Cream au decis ca banii care li se cuvin să fie folosiţi în scopuri caritabile. Bogdan de la El Negro s-a orientat deja către secţia de copii bolnavi de cancer de la Spitalul Budimex, iar Dana Săvuică va investi în campaniile UNICEF şi cele Special Olimpics în care este implicată.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite