Vedetele au scris povestea Acasă TV

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pasiunea românilor pentru telenovele a crescut odată cu Acasă. Ieri, pentru iubitorii genului a fost zi de sărbătoare. Postul a împlinit 11 ani. Vedetele Acasă TV îşi amintesc cu drag de clipele petrecute împreună cu vedetele internaţionale.

Osvaldo Laport, Natalia Oreiro, Gabriela Spanic, Benedita Pereira, Joao Catarré, RBD, Gabriel Soto şi Edith González sunt vedetele de telenovele care au venit în România, de-a lungul celor 11 ani, la invitaţia Acasă TV.

Primul actor care a venit în România a fost Osvaldo Laport. “Osvaldo este extrem de natural în relaţia cu cei din jur”, îşi aminteşte Simona Mihăescu, care l-a cunoscut în 1999.

A urmat apoi venirea Nataliei Oreiro, “îngerul sălbatic”, care a făcut furori printre români. Natalia a susţinut două concerte, la Bucureşti şi la Timişoara, şi a filmat videoclipul piesei “Como te olvido” la Castelul Bran în 2001.

Un an mai târziu, de Crăciun, a revenit în România. Diana Dumitrescu a văzut-o pe Natalia la concertul de la Bucureşti şi i-a plăcut naturaleţea ei. „Mi s-a părut o persoană foarte caldă şi o apreciez pentru felul în care îşi respectă publicul”, spune ea.

Roluri în telenovelele româneşti

În 2004, actriţa de origine venezueleană Gabriela Spanic a vizitat şi ea România. Actriţa a vrut să viziteze platourile de filmare ale telenovelei “Numai iubirea”. Impresionată, a acceptat şi un rol în producţie alături de Lucian Viziru. “Gabriela este o femeie foarte sociabilă, atentă cu cei din jurul ei, cu poftă de viaţă”, mărturiseşte Lucian.

Anul 2007 a adus şi mai multe bucurii pentru publicul român, pentru că iubitorii telenovelelor au putut-o vedea pe renumita actriţă Edith González. Aceasta a primit oferta de a juca în telenovela “Regina”, aşa că în numai câteva luni s-a întors pentru filmări.

Gheorghe Dinică şi Ioana Ginghină au fost impresionaţi de calităţile frumoasei mexicane. “Ce mi-a plăcut la ea foarte mult este că a fost cu adevărat profesionistă, a venit cu textul învăţat, nu a comentat indicaţiile regizorale”, spune Ioana.

Rebelii de Acasă

Fanii trupei RBD şi-au putut vedea idolii într-un concert memorabil la Bucureşti. Cabral s-a mirat foarte tare de cât de mulţi fani au Anahí, Dulce María, Maite Perroni, Alfonso Herrera, Christian Chávez şi Christopher Uckermann în România. Cei şase de la RBD, spre deosebire de unele vedete mioritice, au dat dovadă de profesionalism şi au înţeles exact cum să-şi facă meseria”, spune vedeta.

Actorul Gabriel Soto a venit în România anul trecut. Adela Popescu spune despre întâlnirea cu Soto că a fost una memorabilă. “Când am aflat că vine am avut mari emoţii, dar surpriza a fost extrem de plăcută când l-am cunoscut frumos şi totuşi modest, sociabil, un actor foarte bun”, spune Adela.

image

Nu am uitat ziua în care am cunoscut o actriţă frumoasă şi specială, înzestrată cu mult har. Se numeşte Edith Gonzalez

image


Gheorghe Dinică
actor

image


Gabriela Spanic şi Lucian Viziru, în „Numai iubirea”

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite