Vedetele B1 au rezistat schimbărilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Schimbările toamnei au adus şi la postul B1tv un amplu proces de rebranding, construit mai ales în jurul ideii de a surpinde. Lansat în urmă cu 5 ani, B1tv se poate mândri cu faptul că,

Schimbările toamnei au adus şi la postul B1tv un amplu proces de rebranding, construit mai ales în jurul ideii de a surpinde. Lansat în urmă cu 5 ani, B1tv se poate mândri cu faptul că, într-un cadru concurenţial puternic, a reuşit să creeze propriile vedete.

Livia Dilă, Roxana Iliescu şi exotica Mbela au reuşit să se impună în faţa unui public învăţat cu emisiuni clasice de ştiri, iar formatul inedit de la "6!vinepresa", producţia în care telespectatorii sunt nu doar informaţi, ci au şansa şi de a asista la dezbateri cu invitaţi în platou a "prins"foarte bine la public.

Prin urmare, trioul a rămas, emisiunea continuă, iar până la revenirea Liviei din concediu de maternitate, Mbela şi Roxana Iliescu o au ca parteneră pe Mădălina Ilinca.

Pe poziţii au rămas "Trenul vieţii" cu Liana Stanciu şi emisiunea Monicăi Stan "High Life Confidential", care au devenit unele dintre cele mai urmărite producţii ale postului lansat în urmă cu 5 ani, dar şi vedete ca Irene Pârvu, Alina Stancu, Cristina Cabel care au formate noi.

B1 este un post de televiziune generalist care se remarcă printr-o poziţie neagresivă, situaţie pe care şefii postului, Dragoş Marinescu şi "Naşul" Radu Moraru, îşi propun să o menţină şi după acest reabranding.

Noutăţile sunt legate de o serie de "feţe" noi cărora li s-a acordat şansa de a cuceri publicul: Alina Bădic, Nicoleta Vascan, Alexandru Conovaru. Şi Urania rămâne pe recepţie...

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite