Vedete recidiviste de la Hollywood

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Whitney Houston a reluat tratamentele împotriva dependenţei de alcool şi de droguri, după o perioadă scurtă în care a putut renunţa la vicii. Charlie Sheen şi Amy Winehouse sunt doar câteva dintre vedetele care n-au reuşit până acum să încheie capitolul dependenţei de droguri din viaţa lor.

Diva americană Whitney Houston (47 de ani) urmează un program specializat care le permite pacienţilor să vină la clinică şi să plece după tratament, fără a fi nevoiţi să rămână câteva zile sau săptămâni în incinta acesteia. „Whitney Houston urmează un program de tipul «in an out-patient» pentru a primi tratament contra dependenţei de droguri şi alcool. S-a înscris din propria iniţiativă în acest program, pentru a sprijini lungul ei proces de recuperare", a declarat Jill Fritzo, agentul de presă al cântăreţei.

Revenirea viciilor

Deşi artista şi-a relansat cariera muzicală în 2009 şi părea că a intrat pe făgaşul cel bun, după o lungă bătălie împotriva dependenţei recunoscute de droguri, Whitney Houston a lăsat mult de dorit, potrivit fanilor. Numeroase concerte ale cântăreţei americane au fost umbrite de prestaţia slabă a acesteia, fanii plecând din sală chiar în mijlocul spectacolelor.

În primul concert din seria programată în Marea Britanie, anul trecut, cântăreaţa părea epuizată şi aproape lipsită de suflu. La Paris, diva a fost spitalizată din cauza unei infecţii respiratorii şi a fost nevoită să-şi amâne câteva dintre reprezentaţii. Iar în Australia, vedeta americană a fost criticată de fani şi de presa de specialitate. În aprilie 2010, Whitney Houston a catalogat drept „ridicole" articolele apărute în mass-media internaţională potrivit cărora ea ar fi reînceput să se drogheze.

Până în 2009, artista a avut parte de o pauză muzicală de şapte ani, timp în care a încercat să se despartă de soţul său, Bobby Brown, un soi de „piază rea" de care nu se putea lipsi. În decembrie 2002, cântăreaţa a recunoscut, în timpul unui interviu acordat postului ABC, că a făcut exces de droguri şi alcool. În ciuda faptului că a negat dependenţa, cântăreaţa s-a internat, în 2004, într-o clinică de dezintoxicare din Georgia. Ea a declarat, într-un interviu acordat lui Oprah Winfrey, că drogurile pe care le folosea cel mai frecvent, împreună cu fostul său soţ, erau o combinaţie de marijuana şi cocaină.
 
Celebrităţi neputincioase

Robert Downey jr a câştigat în lupta cu viciile şi Amy Winehouse, o clientă fidelă a clinicilor   Foto: splashnews



Devenit celebru datorită serialului „Prietenii tăi", Matthew Perry apelează la clinicile de dezintoxicare încă de pe vremea sitcomului. Deşi n-a ţinut ascunsă de ochii presei dependenţa sa de droguri, interpretul lui Chandler Bing n-a reuşit până acum să spună adio pastilelor şi alcoolului. „Îmi fac planuri să plec o lună să mă canalizez pe cumpătare şi să-mi continui viaţa mea de recuperare. Vă rog, faceţi mişto de mine pe site-ul World Wide", a declarat recent actorul, în stilul lui caracteristic. Actorul a mai trecut pe la reabilitare încă de două ori, în 1997 şi 2001.

Amy Winehouse este o altă fidelă a clinicilor specializate în lupta împotriva drogurilor, obişnuind să se interneze chiar şi de trei ori pe an. Cu toate acestea, cântăreaţa britanică nu se poate abţine de la stilul viciat de viaţă mai mult de câteva luni, potrivit presei britanice. Winehouse are experienţa unor concerte ratate, leşinând din cauza excesului de alcool şi droguri chiar în timpul show-urilor.

Robert Downey jr este un alt exemplu de viaţă zbuciumată, asemenea personajelor pe care le interpretează. Actorul este unul dintre puţinii care se bucură acum de o revenire în forţă la Hollywood, după o perioadă îndelungată în care nu reuşea să se sustragă stilului de viaţă periculos adoptat. Reţinerea sa pentru posesie şi consum de droguri şi internarea la dezintoxicare deveniseră obiceiuri pentru actorul laureat cu un Oscar. „Este ca şi cum aş avea o armă încărcată în gură, iar degetul meu se află pe trăgaci, iar mie îmi place gustul metalului armei", i-a explicat actorul unui judecător, încercând să justifice incapacitatea sa de a se lăsa de droguri.

4 tentative de dezintoxicare a avut Robert Downey jr până în prezent.

"Este ca şi cum aş avea o armă încărcată în gură, iar degetul meu se află pe trăgaci, iar mie îmi place gustul metalului armei."
Robert Downey jr
actor

Charlie Sheen, o luptă continuă

image



Tată a şase copii în viaţa reală, Charlie Sheen (foto) pare că nu poate renunţa la tipul de personaj pe care îl joacă pe micul ecran. Divorţat de cele trei mame ale copiilor săi, Sheen a intrat într-un viraj periculos compus din droguri, femei şi viaţă de noapte. Filmările pentru serialul „Doi bărbaţi şi jumătate" au fost suspendate de trei ori, până la concedierea actorului, din cauza internărilor lui Sheen în clinicile de dezintoxicare.

În octombrie 2010, poliţia din New York l-a găsit pe Charlie Sheen în stare de ebrietate avansată, într-o cameră de hotel complet devastată, în compania unei starlete porno. Iar cu câteva luni înainte, actorul a fost obligat printr-o hotărâre a justiţiei americane să se interneze din nou într-un astfel de centru, în august 2010, după ce starul a pledat vinovat la acuzaţia de agresiune comisă asupra soţiei sale, în timpul unei altercaţii ce a avut loc în prima zi de Crăciun, în 2009. Charlie Sheen a mai intrat într-un centru de dezintoxicare în 1998, după ce a fost internat într-o clinică din Los Angeles, din cauza unei supradoze de droguri.

image
Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite